Släktkalas.

Hejhej! Jag fick sova ut i morse, Hannas pappa och min mamma tog hand om Hanna. Skönt faktiskt eftersom att jag kom hem rätt så sent igår. Jag har redan lagt ut bilderna igår och det var jättetrevligt och mysigt! En lugn och chillkväll typ. :).

Idag än så länge så har vi bara varit iväg på släktkalas för min farmor. Hon bjöd på tre olika tårtor och goda frallor. Snacka om att vara proppmätt nu alltså! Hahah. Men det var trevligt att vara där och framförallt jättekul att träffa min kusin som jag inte har sett på ett bra tag, ni vet han som var med i en bilolycka i somras? Nu har han fått lämna rullstolen och går numera med kryckor. Övningskör gör han med! Jag är så stolt över hans framsteg!

Just nu håller jag på att tvättar och mer om vad som händer idag vet jag inte. Blir nog en slappkväll idag med framför TV:n med Hanna och hennes pappa. :).

Sommarpratare.

Det är jätteroligt att ni uppskattar att jag ska sommarprata i Radion i sommar! Jag visste att ni skulle tycka om det. :).

Mitt sommarprogram sänds den 21 juni och sedan den 23 juni (så ni kan inte lyssna på det ännu). Eftersom det är PH4 Sjuhärad så vet jag inte om ni som bor utanför sjuhärad kan få in kanalen, men mitt program kommer senare att komma upp på hemsidan så då kan ni gå in där och lyssna.

Jag kommer såklart att påminna er någon dag före mitt program sänds och vilken tid, just nu vet jag inte vilken tid det är.

Torsdag 27/6.

Idag har det varit underbart väder här i Borås! Nästan lite för varmt tyckte jag men inte ska man klaga på värmen nu när det har varit istid de senaste månaderna, hahah.

Dagen började med att jag och Niklas (Hannas pappa) tog en promenad ner till stan. Vi gick in på banken och fixade några ärenden och därefter så gick jag till apoteket för att hämta ut mer p-plåster. Det var jobbigt inne på apoteket, Hanna var på sitt sämsta humör och när det blev min tur att gå fram till receptkassan (eller vad heter det?) så missade jag min tur eftersom Hanna krånglade och vi fick fixa vagnen och ta upp leksaker till henne. Det kändes ruttet! Så jag fick ta en ny nummerlapp och fick vänta i ca en kvart till. Inte kul! Menmen.

Därefter så skulle vi egentligen gå till biblioteket men en vän till mamma skulle komma hem till oss då och hämta en sak så vi hann inte. Jag får åka dit ner imorgon istället.

Väl hemma så åt vi lunch och jag lyckades somna i soffan i ca en timme, hahah. Jag har verkligen varit lat de senaste dagarna, har inte ens pluggat ordentligt...

Vid 6-tiden var det dags att lämna av Niklas vid stationen och säga hejdå. Men han skulle nog inte stanna så länge nere i Helsingborg, han ville komma upp rätt så snabbt igen och umgås med sin dotter och det förstår jag!

Hittills har jag inte gjort mycket och jag funderar på att ta en liten lat-kväll. Är inte på jättebra humör men vet inte varför? Men det blir att slöa i soffan iallafall, kanske ska plugga lite. Kram och vi hörs imorn!Elin Zollfrank här, från 16 år och gravid till 19 år och mamma till tjejen Hanna som är 2 år. Jag är allt ifrån en tokig tonåring till en vuxen mamma, häng med i min vardag!

I bloggen skriver jag om mitt tonårsliv och om mammalivet. Jag skriver om vår vardag, hem och inredning, föräldraskap, vänskap, jobb, egna tankar och åsikter och lite till.

bloglovin


Kontakta mig?
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0