Alla hjärtans dag i Paris!

Som jag sa i förra inlägget så firade jag och min pojkvän alla hjärtans dag i Paris! Det var en weekend-resa som jag fick av honom i julklapp.
 
På fredagen var vi i Paris så sent så vi åkte till vårt hotell och gick sedan ut på första bästa restaurang och åt (klockan 22:00 på kvällen)!
 
På lördagen så promenerade vi mot Louvren och tänkte gå in och titta på Mona Lisa. Tyvärr var det väldigt lång kö så vi valde att avstå!
 
Därefter gick vi längs floden Seine och kollade på Pont des Arts som jag tyckte var grymt mäktigt! Alla dessa hänglåsen med namm och datum. Tyckte det var supervackert! 
 
 
Vidare åkte vi till Eiffeltornet som var jättekul att se! På eftermiddagen åt vi middag ute och på kvällen låg vi inne på hotellet och kollade på Mellon! Det var ett perfekt avslut på en lång dag! :) Och vi ville verkligen se mellon, hahah.


På söndagen gick vi förbi Notre Dame och promenerade runt i stan och turistbutiker för att sedan ta oss till världens största (typ) flygplats och åka hem igen!

 
Och självklart så köpte jag med mig ett litet Eiffeltorn hem! ;).

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0