Längesedan nu...

Hej!

Det var längesedan jag bloggade nu. Längesedan jag ens loggade in här. Loggade in nu för första gången sedan i september och det fantastiska är att även om bloggen har varit död i några år, så är ni fortfarande inne och kommenterar och besöker min blogg. Varje dag. Det är superkul och det känns som alla mina läsare som jag haft genom åren förtjänar en hyffsad uppdatering. Så nu tänker jag verkligen försöka få tummen ur och blogga. Jag tänker inte säga att bloggen kommer att uppdateras varje dag, men någon gång i veckan iallafall till att börja med!

Vad händer då? Egentligen inte så mycket. Dagarna består av gå upp, lämna hanna på skolan, åka till jobbet, jobba, åka och hämta Hanna, gå hem, laga mat, bli as trött så man inte orkar göra något mer utan man går och lägger sig. Så börjar man om.

Jag ska göra inlägg som kommer att hamna mellan januari - december 2014 även nu i januari 2015, har bilder att visa upp så kolla även bakåt i arkivet sedan! Jag kan hojta till när inläggen är färdiga.

Annars idag händer inte så mycket mer. Har fått nya glasögon som jag hämtade ut idag, så de har jag på mig nu och ska försöka vänja mig vid. Tydligen så är jag översynt och mina ögon anstränger sig väldigt mycket för att kunna se lika bra som alla andra. Så nu hoppas jag att glasögonen ska hjälpa.

Kommer även att blogga om mat på webbrecept.se, det är en hemsida med recept, precis som det låter, men även en del tävlingar och min matblogg såklart. Kika gärna in!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0