Sjuklingar.

Hej på er!

Här hemma är det sjukstuga. Igår natt fick Hanna feber och kunde inte sova någon under hela natten. När hon fick Alvedon vid 06 på morgonen så kunde hon somna och sova ordentligt! 

Hon kom upp ur sängen vid 13:30 därefter. Hon hade inte sovit så länge men hon hade ingen ork till att ta sig upp. Igår kväll var hennes feber på 39 grader (hennes normaltemp är 36).

Idag har febern gått ner till 38,4 grader hittills. Hoppas den går ner mer under dagen. Hon är lite piggare idag och det är skönt att se! 

Jag själv är förkyld men det har jag nog vart i en månad nu. Hanna med, det snoras och det hostas. Men det är ju febern som är värst. 

Hur mår ni då? Har ni klarat er från all smitta och virus som virvlar omkring såhär års?

Barnkalas på Leos!

I lördags var Hanna bjuden på barnkalas för hennes klasskompis. Superkul!

Och jag träffade en speciell person till mig när vi var där! Ni som följt mig länge vet att när jag var gravid så började jag i en "Ung mamma grupp" som fanns i närheten av oss. Där fanns det två "ledare" som höll i det hela och som har betytt väldigt mycket för oss. Där har vi fått hjälp, stöd, tips, vänner och så mycket mer.

Så jag träffade på den ena ledaren där ifrån på Leos. Och det är lite mer än fem år sedan vi sågs sist! Så kul. Blev så glad. Jag kommer aldrig att kunna tacka er tillräckligt nog för all hjälp och stöd!!!

 

Alla hjärtans dag i Paris!

Som jag sa i förra inlägget så firade jag och min pojkvän alla hjärtans dag i Paris! Det var en weekend-resa som jag fick av honom i julklapp.
 
På fredagen var vi i Paris så sent så vi åkte till vårt hotell och gick sedan ut på första bästa restaurang och åt (klockan 22:00 på kvällen)!
 
På lördagen så promenerade vi mot Louvren och tänkte gå in och titta på Mona Lisa. Tyvärr var det väldigt lång kö så vi valde att avstå!
 
Därefter gick vi längs floden Seine och kollade på Pont des Arts som jag tyckte var grymt mäktigt! Alla dessa hänglåsen med namm och datum. Tyckte det var supervackert! 
 
 
Vidare åkte vi till Eiffeltornet som var jättekul att se! På eftermiddagen åt vi middag ute och på kvällen låg vi inne på hotellet och kollade på Mellon! Det var ett perfekt avslut på en lång dag! :) Och vi ville verkligen se mellon, hahah.


På söndagen gick vi förbi Notre Dame och promenerade runt i stan och turistbutiker för att sedan ta oss till världens största (typ) flygplats och åka hem igen!

 
Och självklart så köpte jag med mig ett litet Eiffeltorn hem! ;).

 

Problem med appen.

Hej på er!

Jag har inte glömt bort mitt inlägg om Paris som jag lovat. MEN appen strular så jag kan inte ladda upp bilder. Har kollat alla inställningar och förstår inte vad det är som är fel. Någon som vet? Och jag vill inte ladda upp ett inlägg om Paris utan bilder! Om jag inte får ordning på appen så får jag skicka in bilderna i datorn först men ja, det blir nog i så fall i helgen.

Mot Paris!

Hej på er! Idag åker jag och pojkvännen till Paris. Det är en weekend och är hemma på söndag natt. Ska bli så himla kul! Om jag inte hinner uppdatera när jag är där så bjuder jag på bilder när jag kommer hem! 

Hur firar ni alla hjärtans dag? :) kram!Pssst...

Ni missar väl inte mina uppdateringar längre bak i arkivet? Jag håller på att lägga upp inlägg under hela förra året (2014) så glöm inte att kolla bak i arkivet! :).


Skridskoskola!

Hej! Det är så att Hanna har sedan januari i år börjat på skridskoskola. Det är en timme varje söndag och efteråt så får allmänheten åka på banan! Så det är vår söndagssyssla nu för tiden. 
 
Än så har det bara varit tre gånger, men hon lär sig snabbt! Första gången gick hon bara i isen som på vanlig mark. I söndags åkte hon jättemycket och försökte snurra! Och det är jättemysigt att åka tillsammans efteråt! Det är verkligen jätteroligt. Tips till alla familjer, åk skridskor! :). 
 Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0