Lördag.

Hej!

Lördag, då började dagen med att jag och Hanna gick till ridhuset här i Borås för att kolla på hästarna och klappa. Hanna älskar verkligen hästar och frågar varje dag när hon får rida på en häst. Tycker fortfarade hon känns för liten för det. Skulle ni släppa på en 4-åring på häst?

Hur som helst, hon tyckte det var jättekul att få träffa hästarna. Tänkte ta kort som jag skulle lägga upp här men guess what, ca 100 meter ifrån ridhuset så dog telefonen. Typsikt!!!

Efter det så kom pappa och hans fru och hämtade upp oss, så åkte vi till McDonalds och åt lunch. Och så handlade vi lördagsgodis, och en ny brandvarnare då min förra gick sönder nyligen.

Kvällen var lugn, vi låg i soffan och myste bara, som vanligt! :).

Kommentarer
Postat av: Danielle

Hej! Har läst din blogg sen du var gravid och tycker det är så kul att du börjat blogga igen =)

Ang. ridning och hästar så har jag låtit min tjej hon blir 4 (om 3 månader)rida på min mammas fjording. Det går hur bra som helst. Jag håller naturligtvis i och leder. Men hon sitter ganska stadigt i sadeln. Och i skritt då såklart =)

2013-12-04 @ 18:54:37
Postat av: Katarina

Jadå! Att rida vid tidig ålder är inget problem :) Man behöver ju kanske inte låta dom gå på en hel ridlektion, men dom har ju oftast kortare rundor, typ som ponnyridning fast ett steg högre :P

2013-12-05 @ 14:33:24
URL: http://christakatarina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0