Lördag.

Hej!

Lördag, då började dagen med att jag och Hanna gick till ridhuset här i Borås för att kolla på hästarna och klappa. Hanna älskar verkligen hästar och frågar varje dag när hon får rida på en häst. Tycker fortfarade hon känns för liten för det. Skulle ni släppa på en 4-åring på häst?

Hur som helst, hon tyckte det var jättekul att få träffa hästarna. Tänkte ta kort som jag skulle lägga upp här men guess what, ca 100 meter ifrån ridhuset så dog telefonen. Typsikt!!!

Efter det så kom pappa och hans fru och hämtade upp oss, så åkte vi till McDonalds och åt lunch. Och så handlade vi lördagsgodis, och en ny brandvarnare då min förra gick sönder nyligen.

Kvällen var lugn, vi låg i soffan och myste bara, som vanligt! :).

Intervju Radio Sverige P4 Sjuhärad.

Här hittade jag en gammal intervju som jag knappt kommer ihåg! Roligt!!! Stor skillnad på mitt tal här och på mitt tal i radioprogrammet!

INTERVJUN

Bilden var dock inte lika rolig, haha.. Mitt hår? "/ Aja, man kan inte vara på topp jämt!
 

Mitt radioprogram i Radio Sverige P4 Sjuhärad.

Vet inte hur många av mina nuvarande läsare som har hört mitt radioprogram tidigare, är det några? Sveriges Radio ville iallafall att jag skulle göra mitt eget sommarprogram, detta var sommaren 2010, vilket jag såklart ville! Det var jätteroligt och absolut något jag skulle vilja göra igen.

Programmet var jag väldigt glad över, tycker det blev superbra. Nu har jag inte lyssnat på det sedan det gjordes för tre år sedan, förrens idag! Lyssnade på det tidigare idag och... Ja! Vad säger man. Det hörs att jag är ung och lite osäker. Hade jag gjort radioprogrammet nu så hade det varit väldigt annorlunda, hade varit mer säker på min berättelse och hade defenetivt valt andra låtar! Hahah, låtvalen är nog värst!

Ni som vill lyssna, jag länkar här! Och som sagt kom ihåg, detta var tre år sedan! ;).
RADIOPROGRAM

Fredag.

Idag har vi inte gjort någonting! Det har varit en riktigt slappdag, både jag och Hanna har varit trötta och orkelösa... Vi har myst i soffan och kollat på film, målat osv...

Nu läääängtar jag tills Idol ikväll! Min favorit är såklart Elin! Hon är söt, snygg, ball, cool, häftig, hon showar, hon är absolut bland de tre bästa som någonsin varit med i Idol! Kevin fattar jag inte ens varför han är kvar, eller jo, för att tjejerna tycker han är så snygg, tänk om han kunde sjunga på det också, hmm..

Hur som haver, kom med mer frågor till frågestunden som ni hittar längre ner. :). Kram!

 

Alltså...

Jag är ju helt beroende av den här!!! Äter ingen annan choklad, eller inget annat godis i stort sett! Någon mer?

 

Öva öva öva...
Min kostnär!

Hanna kan faktiskt rita riktigt fina teckningar, oftast fyllda med massor av olika fina färger! (Och såklart många teckningar som bara är rosa, hahah). 

Här är en helt fantastisk målning av Hanna som jag fick av henne idag när jag hämtade henne på dagis, blev glad i hela hjärtat! Och ja, det är en luftballong. ;). 
Torsdag.

Precis hemkommen från Maxi, har inhandlat kvällens middag och lunch för veckan. Imorse tog jag en löprunda, eller ja, det skulle varit en löprunda men har så ont i högerfoten så det blev en rask promenad istället. Löptränar i stort sett varje dag men får vila foten några dagar nu, så fruktansvärt tråkigt! Men får träna på andra sätt sålänge. 

Nu ska jag äta lunch, vrålhungrig! Hörs senare, kram. 
Nu är jag tillbaka!

Hej på er alla! Gud så skönt att logga in här på bloggen och börja skriva ett inlägg, det var längesedan!

Varje gång jag kommer in här och skriver ett inlägg så skriver jag alltid att jag saknar bloggen, inläggen och er läsare och era kommentarer. Vilket jag gör såklart! Men nu är saknaden större än vanligt och därför har jag nu bestämt mig för att börja blogga ordentligt igen.

Ni är fortfarande många som kikar in här varje dag, det är så kul att se! Bloggen kommer att ändras lite. När Hanna var bebis så fanns det saker att skriva om hela tiden, det gör det inte längre när hon är så stor. Så mycket kommer såklart att handla om Hanna, om oss och vårt vardagsliv, som det alltid har gjort, men andra inlägg kommer även att skrivas, om precis vad vet jag inte dock! Kom gärna med tips / kommentarer om vad ni vill läsa. :).

Eftersom jag har varit borta så länge så har ni missat mycket om oss, så därför tänkte jag starta igång en frågestund! Så skriv alla tänkbara frågor ni har! Jag avslutar frågestunden när tillräckligt många frågor kommit in.

Kram så länge!Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0