Påskfest.

Igår var det påskfest! Hade så jädrans skoj, det var riktigt längesedan jag var ute! Förfest hemma hos Linnea sedan hamnade vi på Harrys och träffade roligt folk!


Glad påsk!

Hoppas ni alla får en underbar påskafton! Idag så ska min pappa och hans fru komma hit en stund, därefter blir det påskmat. Lite senare så ska Hanna hem till sin mormor, jag är nämligen bortbjuden på påskfest ikväll! Hur spenderar ni denna påsk?

Ge mig vår nu!

Snö och vinter, visst, jättemysigt. Men nu vill jag ha vår tack! Är så trött på snö, kallt, och tråkigt väder. Längtar ni efter våren?


Nya inlägg.

Hej på er! Vill bara nämna för er, att eftersom jag inte har bloggat på ett tag nu, så skriver jag lite inlägg som jag lägger längre bak i arkivet. Så bara för att ni inte ser ett nytt inlägg här längst upp, så scrolla neråt, eller använd kalendern i menyn, det finns nya inlägg lagda i Januari - Feburari - Mars 2013 och så ska jag lägga upp inlägg i November - December 2012, så kika där efter inlägg!

Nattvaken.

Eftersom jag lägger mig så tidigt på kvällarna, och somnar tidigt, så vaknar jag alltid astidigt på morgonen, och nu vaknade jag strax innan klockan 03:00 och är hur pigg som helst... Så nu ligger man här vaken och kan inte somna om, typiskt... What to do?!


Instagram.

Eftersom jag inte är så aktiv här på bloggen, vilket jag hoppas att jag blir snart, men under tiden bloggen lider så får ni mer än gärna följa mig på instagram för där är jag aktiv! Sök på elinzollfrank så kommer jag upp. :). Enjoy!


Glad påsk 2013.

Glad påsk alla! Hoppas ni får en underbar påskhelg, jag & Hanna har en supermysig fredag. <3.


Jamie Oliver by Tefal.

Behövde köpa en ny stekpanna då båda mina två var urdåliga så det gick inte ens att steka mat i de längre utan att allt blev bränt och förstört. Så jag köpte dessa godingar! Lite kääär är man...


Fläta.

Jag har börjat fläta både mitt och Hannas hår jätteofta, i stort sett dagligen. Hannas hår sätter jag alltid upp på något sätt för annars är det bara i vägen för henne. Men jag har verkligen fastnat på flätor! Tycker det är så gulligt och fint, och Hanna är verkligen jättefin i det. Är inte så bra på det, men är nybörjare och försöker verkligen iaf!


Nybadad sötnos.
Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0