Snygga naglar!

Jag och Linnea unnade oss fransk manikyr!


Efter regn kommer solsken, eller?!

Wow... Det gick snabbt. Efter förra inlägget jag skrev så hände det väldigt mycket. Och det är inte ens två veckor sedan. Under två veckor så har mycket löst sig för mig och jag mår suuuperbra! 2013 förvånar mig med en riktigt bra början på året. Jag antar att efter regn kommer solsken, eller?!

Det är måndagmorgon och jag ska börja plugga här nu. Kursen jag läser är jätterolig, och allt går jättebra! Tänk vad nöjd man kan vara. :).

Hoppas 2013 blir mitt år.

2012 slutade inte bra. Det slutade på värsta tänkbara sätt. Tänk att ett år börjar så jävla bra så slutar det med en jävla massa skit. December var en helvetes månad.

2013 har börjat bra iallafall! För ett tag sedan skrev jag ju ett inlägg om att jag ville börja plugga igen, och förra veckan så började jag plugga till administratör! Pluggar distans vilket känns jävligt bra, och skolan är här i Borås så skulle det vara något så kan jag alltid åka dit!

Jag har kommit igång bättre med körkortet nu också. Nu är det så jäkla mycket plugg med skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med körkortet samtidigt, men jag ska göra så gott jag kan. Innan 2013 är slut ska det vara färdigt iallafall!

Hanna mår bra. Hon har blivit så duktig, och så stor! Bilder på henne ska ni få snart. Och hon säger så mycket roliga saker, ja herregud, henne har man aldrig tråkigt med!

Nu är det dags att blicka framåt iallafall och jag hoppas verkligen att 2013 blir mitt år!Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0