Årets första snö!

Hanna va heeeelt överlycklig imorse när hon såg att snön hade kommit! Ut och leka med en gång!

Pepparkakshus.

Jag och Hanna bakar ett pepparkakshus varje år, en mysig tradition vi har! I år fick hon i princip bestämma allting själv och såhär blev resultatet:

 

Julteckningar <3

Som jag fick av min älskling efter dagis! Pryder så fint på kylskåpet!

  

Hahahah...

Denna bilden alltså! Kan man se mer trött och svullen ut?

 

Alltså...

Bilder på hanna och hennes första två år är helt borta. Det finns inte mycket bilder kvar och jag hade nog flera tuuusen! Min förra dator gick sönder och där var alla korten, gick inte att rädda alls..

Så jag är väldigt ledsen för detta, men ack så glad att många finns här på bloggen, dock med vattenstämplar på. Men vissa kort finns. Och jag glädjs så fort jag hittar några nya kort. Här hittade jag två kort som betyder väldigt mycket för mig:

Här är Hanna nog 5 (?) dagar gammal.

Här sitter Hanna i knät på sin gudfar och äter en isbjörn.

Och det är ju inte bara bilder på Hanna som är borta utan ALLA, på mig, graviditeten, skolkort osv.. Det känns i hjärtat!!!

Måndag.

Ny vecka, härligt!

Idag har det varit väldigt slappt faktiskt. Jag har gjort några ärenden på datorn. Hanna och jag var en sväng på Maxi. Efter det så gick vi till biblioteket och lånade nya böcker och filmer, samt lämnade tillbaka det vi redan hade lånat. Hanna tycker det är jättekul att gå till biblioteket och låna böcker/filmer. Vi försöker gå dit en gång i veckan för ett besök. Någon mer som gör det med sina barn?

Kvällen har inte mycket att bjuda på. Hanna är ju en filmslukare så hon kommer nog sitta framför TV en bra stund nu, hahah. Hon var väldigt trött nu efter att vi promenerat i över en timme och så har hon lånat nya filmer ju så ja, ni förstår.

Och jo! Jag har slagit in de första julklapparna för i år med! Än så länge bara till Hanna, hahah. Men ja, de va skönt att det var gjort nu, nu har man kommit igång. Hur långt har ni kommit mer era julklappar?

Jag ska senare sätta mig vid datorn igen och läsa lite grann. Jag har ett litet projekt på gång som jag kommer att skriva om här i veckan. Det kommer ni nog att gilla! Så jag ska förbereda mig lite grann inför det, ska bli jättekul och spännande tycker jag. Har en bra känsla av detta!

Kram!

Glad 1:a advent!

Glad 1:a advent på er alla! Nu börjar man (eller iallafall, jag,) med det första julpyntet! Eller inte så mycket julpynt, men adventspynt!

Jag är väldigt försiktigt med julpyntet varje år. Sätter man upp det för tidigt så tröttnar jag bara efter ca 2 veckor. Så jag sätter alltid upp allt julpynt 2 veckor innan julafton, perfekt! Men vid 1:a advent så har jag egna regler!

Jag har satt upp alla adventsljusstakar i fönsterna, strykt och hängt upp julgardiner i rummen, pysslat ihop en adventsljusstake som står på vardagsrumsbordet och sedan så storstädar jag på 1:a advent. Jag kallar det helt enkelt för julstädning! Så alla rum blev storstädade. Jag höll säkert på i 10 timmar med allt.

Under lunchen gick jag och Hanna ut på gården och grillade korv med våra kära grannar och deras barn. Jättemysigt och trevligt, men kallt! Längesedan man grillade nu så det var på tiden! Ska bli mysigt sedan när snön kommer också och man går ut och grillar korv, dricker glögg och fikar! :).

Har ni några egna regler/traditioner på 1:a advent?Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0