Saknar er så...

... Det gör ont! Första bilden är farmor, farfar och jag! Andra bilden är morfar och jag. Älskar er tusen gånger om!


Egogirl.

Bilder från igår!


Lördag!

Middag sedan utgång, vad hittar ni på ikväll?


Svaren!

Jobbar eller pluggar du? Hur klarar ni er ekonomiskt om du inte jobbar? (Menar absolut inget negativt, bara undrar om studiebidrag/lån räcker liksom).
- Jag studerar just nu, till administratör. Så jag får CSN, och det går jättebra ekonomiskt.

Känner du dig begränsad i vad du kan göra i och med Hanna? Har du alltid henne själv eller får du hjälp med passning ofta så att du hinner plugga eller vara med vänner?
- När det gäller barnvakt så ställer min mamma alltid upp. Hanna och mamma träffas, sover över och spenderar tid tillsammans även om jag inte har några speciella planer. Så jag känner mig inte alls begränsad! Jag har många egna stunder också.

Jag skulle gärna vilja veta hur ert liv ser ut nu. Jag följde din blogg tills dess att du slutade blogga och är nu nyfiken på ert liv. Har du jobb? Är du klar med utbildningen? Hur bor ni? Familj? Hur går det på dagis? Planeras det syskon?
- Många frågor! :D. Mitt liv är väl inte sådär jättespännande just nu, hahah. Jag studerar till administratör, är färdig nu i maj men ska fortsätta en ny utbildning nu i höst. Hanna är på dagis under dagarna, det går jättebra! Hon trivs väldigt bra där och jag är väldigt nöjd med det dagiset hon har. Vi bor i en 3:a här i Borås. Inga syskon planeras, hahah. Hittar man ”den rätta” så absolut, då vill jag nog ha en liten till.

Vill du skaffa ett syskon till Hanna i framtiden?
- Absolut, när man har träffat rätt person.

Gillar du och fixa i trädgårdar?
- Ja, det gör jag faktiskt!

Hur ofta städar du hemma?
- Ni som följt bloggen länge nu vet att jag har städmani, är pedant och perfektionist, så ja, jag städar väldigt ofta, fööör ofta! :D.

Har du fortfarande kvar katterna?
- Japp! Har Nisse och Bagera.

Har Hanna någon bästa kompis?
- Hon har väll inte riktigt någon bästa kompis så sätt, men hon leker ju mycket med Mio, Linneas son.

Umgås Hanna med sin pappa? Vad har ni för relation idag? Hur går det annars på kärleksfronten för din del?
- Hanna träffar sin pappa ca 1 gång i månaden, han bor ju i Helsingborg så 30! Mil härifrån. Men de har regelbuden kontakt via Skype och telefon. Jag och Hannas pappa pratar inte med varandra mer än nödvändigt, om det gäller saker om Hanna… Men vi kommer bra överrens och så! Jag är singel och ja hur går det? Hahah, jag ska fokusera på min utbildning nu.

Kan du inte lägga upp bilder på er lägenhet?
- Min lägenhet är inte färdig på lååånga vägar, men lovar att ta kort på några godbitar!

Hur gammal är Hanna nu och hur går det för henne?
- Hon är 3 år, fyller 4 år 1 september. Det går jättebra för henne med allt tycker jag! Hon är väldigt duktig. Något vi kämpar med nu är att hon ska lära sig att gå på toaletten vilket har varit kämpigt länge men någon dag ska hon lära sig vara blöjfri.

Hur gick det med gymnasiet när du fick barn? Har du magont jobb?
- Det gick jättebra! Fick mycket hjälp av familj, vänner och lärare. Sedan var jag jättenoga med att klara skolan så att jag klarade skolan så pass bra är tack vare mig själv. Om jag har magont? Hahah, nej? J. Jag har inget jobb, studerar!

Är du fortfarande vegetarian? I så fall, kan du dela med dig av några enkla goda recept?
- Jag är inte vegetarian längre. Kött äcklar mig väldigt mycket så jag avstår mycket kött, äter inte alls mycket kött, men när jag väl köper kött är jag noga med vart det kommer ifrån, kravmärkt osv. Det är bara att googla recept, finns massa gott!

Vad jobbar du med och hur bor ni som? :) Är du tillsammans med någon nu?
- Jag jobbar inte förtillfället, jag studerar till administratör. Jag är singel.

Vad ska du plugga nu? Är det bara kurser?
- Jag pluggar administratör, och det är en utbildning.

Ny kille på g?
- Nej! :D.

Vad gör du och Hanna helst på en ledig dag?
- Oj! Svår fråga faktiskt. Det är väldigt olika vad vi hittar på. Det beror på väder och om det finns andra lediga som vill leka med oss! Men säg att vi är ensamma och det är fint väder så är vi ute så mycket som möjligt och leker på lekparker, promenerar osv. Dåligt väder är vi faktiskt oftast inne och pärlar, målar, kollar på film, pysslar och så.

Hur går det med dina studier? Visst var det en distansutbildning? Hur fungerar den? Vad krävs för att komma in? :)
- Mina studier går jättebra! Mycket plugg bara. Ja det är distans så jag sitter hemma på dagarna och pluggar, och när det är dags för prov så åker man in till skolan och skriver dem. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som krävs för att komma in, det är olika från utbildning till utbildning och sedan vilken tur man har. Men om man har gymnasiebetyg så ska det väl inte vara några problem!

Hoppas ni är nöjda med svaren! Är det något jag har missat eller något mer ni undrar över så får ni fråga! :).

Frågestunden slut!

Nu tror jag att jag har fått in tillräckligt med frågor, och väldigt bra frågor! Ska svara på alla frågor här under dagen så håll utkik! :).

Mer frågor.

Vill bara säga att frågestunden pågår forfarande, har fått in lite frågor men vill att mer frågor kommer in innan jag svarar på dem. :). Så fråga på nu!

Lekdags!

Nu sitter vi i stan och väntar på bussen, vi ska hem till Linnea och Mio och leka!


Frågestund!

Tänkte köra igång en frågestund här nu, har ju varit borta från bloggen såpass länge så kan tänka mig att ni undrar över mycket! Jag stänger frågestunden när det har kommit in tillräckligt med frågor. Kram!Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0