Pizzaaaa!!!

Det var himmelsk gott, välförtjänt, efterlängtat och ja, det satt perfekt i magen!

Även Hanna tyckte om mammas ide om att ta pizza och pommes till lunch!


Godmorgon lördag.

Helgen har varit extremt efterlängtad! Jobbveckan har varit så oändligt lång och jag har längtar hem till Hanna varje dag. Äntligen helg och jag ska försöka få ihop det till en riktig myshelg med tjejen!

Hanna tog kort imorse med min Iphone, bland annat på sig själv. ;).


Fredagsmys!

På hög nivå! Efter att jag hämtade henne på dagis så gick vi hem och gjorde pannkakor, sen blev det en härlig dusch för tjejen, sen hoppade hon i sin nya favorit Hello Kitty-pyjamas i soffan framför Mamma Mu och drack oboy. Jag tände ljus och kröp ner brevid henne med filt och där låg vi och myste tills hon skulle sova. :).


Mer presenter!

Jag har bara köpt kläder i år till Hanna i födelsedagspresent, här är lite mer hon fick av mig!

Pyjamasen blev en stor hit med en gång. Hon älskar rött, rosa, hjärtan och framför allt: Hello Kitty! Så den blev perfekt!

Tröjan till höger blev inte alls bra på bilderna... Den är i en jättefin mörklila färg men den blev bara blå på bilderna, tyvärr...


Tjejmilen 2012!

Tjejmilen var helt otrolig! Tillsammans med Jenny, min brors flickvän så tog vi oss runt milen på 1 timme och 30 min. Inte världens bästa tid, men jag hade knappt tränat inför detta och vi gjorde detta för vår egen skull och orka ta oss runt, och det gjorde vi! Jenny försöker gå ner i vikt och det var hennes idé från början att vi skulle anmäla oss till Tjejmilen, jag är glad att jag hängde på henne! Hon har även en blogg (där hon skriver om sin viktnedgång), besök den gärna HÄR!

Tyvärr så var vädret inte på vår sida, det regnade som in i halva vägen men det var iallafall uppehåll den sista biten och när vi tog oss in i mål!

Sarah Dawn Finer var där och sjöng en jättefin låt som hon skrivit själv, om att vi tjejer kan hjälpa utsatta tjejer, Tjejmilen stödjer ju välgörenhetsorganisationen Plan för tjejers rättigheter.

Har bara en mening att säga: DET VAR GRYMT! Och jag längtar tills nästa år då vi ska springa igen!!!
Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0