I'm ready to study.

Jag har länge nu funderat på vad jag vill göra här i mitt liv. Hur ska jag komma framåt? Vad ska jag göra för att komma framåt? Jag har dock alltid vetat vad jag vill göra, men har aldrig vågat för att jag har varit rädd för att förstöra hela min ekonomi.

Plugga. Utbilda mig. Ända sedan jag tog studenten för snart ett och ett halvt år sedan så har jag saknat skolbänken. Har saknat pluggandet. Jag visste att jag ville fortsätta utbilda mig efter gymnasiet, men var i stort sett tvungen att börja jobba direkt för att kunna försöja mig och Hanna. Och jobbat har jag gjort.

Men nu har jag tröttnat. Jag vill verkligen utbilda mig till något. Ta kurser och plugga. Kanske inte bara en utbildning, jag hade tänkt mig kanske 2-3 utbildningar samtidigt. Men det beror på hur mycket plugg/tid varje utbildning tar, jag är inte superman direkt.

Nästa vecka har jag ett möte bokat med en Studievägledare här i Borås. Då hon ska förklara allt för mig och hjälpa mig så jag gör rätt. Jag har redan hittat utbildningar här i Borås som verkar skitroliga och som skulle passa mig perfekt.

Så jag hoppas att allt går vägen nu. Och om det gör det, så börjar jag utbildningarna i Januari. Fyfasiken vad detta ska bli kul, jag längtar! Detta har jag väntat på allt för länge. Jag är redo att börja plugga!Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0