Hannas rum.

Tänkte börja lägga ut bilder på lägenheten nu, tänkte börja med Hannas rum för det är det rummet som är färdigt till 100%, tänkte ta bilder ikväll på köket och mitt sovrum med.


Nästan allt klart...

Nästan allt är klart i den nya lägenheten, lite kvar att göra i badrummet och köket men det tänkte jag ta imorgon förmiddag! Har haft fantastisk hjälp idag och det har blivit så fint! Hannas rum har blivit så jävla perfekt om jag får säga det själv!

Det som saknas nu är omtapetsering i hela lägenheten förutom Hannas rum, nytt köksbord och sätta upp hyllor osv. :).

Tänkte ta kort imorn så ni får se hur det ser ut, försök att bortse från de fula tapeterna då ;).


Packar!

Ända sedan kl 7 imorse så har jag hållt på och packa här i lägenheten och gör klart det sista inför flytten. Det sjuka är att det är massvis att göra kvar! Gud, hur orkar man...

Min lägenhet är en enda stor röra, men så är det ju när man flyttar. Imorgon kl 9 så börjar vi köra mina saker till den nya lägenheten, ska bli kul!!!

Litet smaktest av hur det ser ut här...


Gnesta!

Nu under helgen har jag varit uppe hos bror min och kvinnan hans i Gnesta! Bjuder på några bilder, och ja- jag är ego ibland. :).


Vi kan gung-gung-gunga.

Hittade två bilder på mig och Hanna när vi gungar, ca 1 år sedan.


Mys!

Här håller Hanna på att gosa lite väl för hårdhänt med mammas nya katt, haha! Hanna ville pussas.


Princessan!

Mamma har köpt en till princessklänning till Hanna, hon älskar klänningar och att vara "tjejig"! Hon är mammas princessa!


Älskar!

Älskar denna låten och texten... Helt perfekt låt! Tilltalar mig på alla sätt. Och dessa gör en cover på den, vilket de gör ännu bättre än orginalet. <3.

http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M&feature=related
Hur får man upp videon? :O

Flytt pågång!

Ingen är lyckligare än mig! Jag har fått en ny lägenhet! Jag bor ju kvar i den 2:an som jag och Niklas flyttade ihop i. Jag har länge velat flytta, i ca 1 och ½ år. Då jag inte trivs i lägenhet, vill börja om på nytt i en ny lägenhet och så är denna lägenheten för liten. Hanna är så stor nu så hon behöver eget rum. Hon har i dagsläget sovrummet, medans jag sover ute i vardagsrummet. Och det är inte kul alls när man får hem folk och det står en säng mitt i vardagsrummet, eller när min pojkvän är här då vi får sova där ute...

Men nu har jag äntligen fått en 3:a! Den ligger på Göta, ska bli underbart! Den är på 70 kvm. Då får vi äntligen varsitt sovrum och jag kommer till ett finare ställe här i Borås. Flytten sker om exakt 3 veckor från idag, så den 26 maj smäller det! :).

JW Design.

Vill tipsa om min brors flickväns webshop, där hon säljer unika handgjorda smycken! Gå in här: http://www.jwdesign.webshoponline.se/


Gå gärna in och gilla hennes sida på facebook också: http://www.facebook.com/westerholmdesignHej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0