Sommarfint!


Almenäs.

Efter jobbet i torsdags så åkte jag, mamma och Hanna iväg till Almenäs. Blev helt spontant så Hanna fick bada utan baddräckt, men hon var en söt nakenfis istället. :).


Nya utemöbler.

Då var det dags för balkongen att få sig ett litet lyft! Köpte nya utemöbler (hade tråkiga och fula i plast innan). Är mycket nöjd, tycker de är superfina!


Glad midsommar 2012!

Önskar er en alla glad midsommar för detta året! Bjuder på lite bilder som har tagits här under dagen:


Stockholms Loppis!

Hej! Tänkte bara snabbt säga att jag och Jenny har gjort en grupp på facebook som heter Stockholms Loppis! Det är som en vanlig loppis, man kan sälja saker, köpa, lägga bud osv! Besök gärna och bli gärna medlem, den är nyöppen så vi har inte många medlemmar, vi vill såklart ha så många som möjligt! Så om du bor i Stockholm eller i närheten, eller om du brukar vara där ofta, bli gärna medlem! Alla från alla städer är såklart välkomna dit. :).

Länk: http://www.facebook.com/groups/460756873935146/Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0