Bärsele någon?

Hej! Har försökt att sälja Hannas gamla bärsele nu hur länge som helst men den verkar svårsåld! Tänkte kolla här om någon är intresserad?

Köpt från BabyBjörn för 799 kr, mitt lägsta pris blir 200 kr! Den är knappt använd och lika fräsch och fin som den var när vi köpte den i stort sett.

Ingen som vill köpa?


Körkort påväg!

Hallå där! På måndag så börjar jag en intensivkurs på några veckor, för körkort! Jag har aaaaaldrig suttit bakom ratten förut även om jag har haft körkortstillstånd i typ två år...

Hur som haver, idag var första gången jag körde bil! Jag trodde det skulle vara jättesvårt och krångligt men det var faktiskt väldigt lätt! Nu körde jag dock ute på landsvägar och där är det ju knappt någon trafik, men ändå. Det var jättekul och spännande, längtar tills nästa gång jag får köra!

Körde i flera timmar idag och har gått igenom hela bilen nästan, detta ska nog gå bra! Jag trodde att teorin skulle bli lättast men nu vet jag att teorin kommer bli svår och jobbig, har läst boken 4-5 gånger och inget vill fastna i huvudet, men körningen lärde jag mig fort! Men har mycket kvar att lära såklart...

Tänkte ta och läsa teori här ikväll men har lite huvudvärk så lägger mig i sängen nu och kollar film.


Lite nytt i designen.

Som ni ser så börjar jag att ändra om designen, har bara börjat lite lätt ikväll det är mycket kvar som ska göras!

Ni får räkna med att bloggen är lite huller om buller nu den närmaste tiden, har inte all tid i världen till att sitta och pilla med sådant så det får ta sin lilla tid. :).


Mammas princessa!

Hanna har en princessklänning och en tiara här hemma som hon absolut ÄLSKAR, hon kan ta på sig det direkt på morgonen när hon vaknar och då ska hon dansa! Hon säger: Mamma, klänning, hatt (tiara), daaaaaansa! Haha :)


Mamma älskar dig!

Jag och Hanna när vi väntade på bussen till Leos Lekland förra helgen, mammas älskling!


Snygga naglar!

Hanna vill göra allt som jag gör, hon tycker det är jättekul att leka med mina klackskor, gå med vagnen, fixa håret, leka med mitt smink, prova kläder osv... Och numera, måla naglarna! Haha, målade mina naglar oranga förra helgen och Hanna ville också fixa naglarna! Snygga vi blev.


Hanna och Mio!

Linneas lilla kille Mio fyllde ju 1 år den 30 december, jag var där en stund under dagen för att säga grattis och lämna paket.

Dessa kortet är inte tagna för så längesedan, jag och Hanna fikade hos Linnea och Mio, visst är de söta tillsammans?!


Stockholm!

Som jag sa i förra inlägget så åkte jag, Hanna och mamma till Stockholm den 5 januari till min bror och hans tjej för lite försenat julmys. När vi kom dit så bytte vi julklappar och åt god mat, mer hann vi inte för vi kom ganska så sent på kvällen. På natten så spydde Hanna och det var hennes tur för en minimagsjuka, stackarn!

Dagen efter så kom pappa och hans fru upp en sväng. Vi gick ut på restaurang och jag åt världens godaste biff och beasås med pommes, muuuumms! Så fikade vi.

På kvällen så körde jag och Jenny Lets Dance på Wii, sjukt bra träning alltså! Trodde inte det skulle bli så jobbigt men svettigt var det!

Tredje dagen hände inte så mycket för vi åkte hem ganska så tidigt. Hanna var helt slut stackarn och somna som en stock det första hon gjorde. Sedan spydde hon tre gånger på tåget hem, inte kul!


Nyårsnatten!

Nyårsnatten då, mitt nyår var inte så lyckat... Jag var hemma med Kristoffer, det var ju mysigt som alltid men på kvällen innan tolvslaget så började jag må jätteilla, hade ont i magen och så.

Vi satte oss och kollade på film, strax efter tolvslaget så får jag springa in på toaletten och spy. Hej och hå, magsjukan hade tagit mig!

I 4 dagar så spydde jag som bara den och åt ingenting. Den 5 januari så mådde jag hyffsat bra och det var väll tur det för då åkte jag, mamma och Hanna till min bror och hans tjej uppe i Stockholm för försenat julmys.

Hade på mig min favoritklänning iallafall på nyår, den är dööösnygg!


Försenat julinlägg!

Hej på er! Nu är det en månad sist, lite skäms jag allt! Men kan säga att jag faktiskt inte glömt bort er utan har haft problem med blogg.se appen och har haft fullt upp. Tänkte ta och uppdatera er nu, börjar från julafton!

Jag och Hanna vakna upp hos mamma på julaftonmorgon och åt frukost. Åkte ut till min mormor och morfar och åt supergod julmat och kollade på Kalle Anka. Kvällen slutade med att jag faktiskt satt hemma ensam och kollade på film!
Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0