Längtar hem!

Jobbet slutar om 10 minuter och jag längtar hem! Vill hem till Hanna och gosa med henne tills hon ska sova. Sen blir det sen middag med pojkvännen och mys framför TV:n. Så det ska vara, underbart.


Igår hos mamma.

Igår var vi hos mamms och åt påskmat. Det var jag, Hanna, min bror och hans tjej, mamma, mormor och morfar. Jättegott!

Hanna hade jag gjort lite extra fin men fick tyvärr inget bra kort på henne, lägger in två st här då man ser henne hyffsat bra iaf!


Årets första påskmat!

Då var det dags för årets första påskmat, som jag har längtat! Det är det godaste jag vet! Det äger rum hos pappa och det blir jag, Hanna, pappa, hans fru och min bror och hans tjej som har kommit ner hit ifrån Stockholm!

Jag är klar, har gjort i ordning mig sedan halv 10 imorse, haha! Väntar bara på att pappa ska hämta mig och Hanna.

Försökte ta kort på mig själv och visa hur snygg jag är i detta nu, men har en dålig ta-kort-dag och ser störd ut. Men här bjuder jag på en bild iallafall!


Hannas påskpynt!

Igår när jag hämtade Hanna på dagis så hade hon påskpyntat, hon visade stolt upp dem när jag hämtade henne och hon sa "Hanna kan", "Fin pippifågel, Hanna gjort", osv. Det värmde i mammahjärtat! <3.


Jobb!

Hejhej! Sitter på jobbet nu. Det går segt idag och jag hoppas att vi får gå hem tidigare!

Jag har börjat bli hurtig, haha! Denna veckan så har jag promenerat raskt till jobbet och hem ifrån jobbet. Det tar ca 20-25 minuter, så det blir iallafall en promenad på ca 45 minuter varje dag. Och jag tänker fortsätta med det!

Nu är det påsk och ja jag vet inte om jag bryr mig så mycket om påsken i sig, men maaaaaten! Mumma. Denna veckan ska det ätas massor! Annars så ska vi träffas i familjen och så, inget speciellt. Vad ska ni göra?

Hanna förra veckan på Leos. <3.
Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0