Shopping!

Hallå, jag julshoppar för fullt just nu! Har hittat mycket fint. Vad gör ni?


Godmorgon!

Godmorgon på er! Vilken stressig morgon jag har haft... Städa och ordnade till lite hemma nu på morgonen, Hanna ska vara med sin pappa ikväll så jag ska vara med killen. :). Därav mitt städande, hahah.

Önskar er en mysig dag för det kommer jag att ha! Dags att börja jobba...


Saknar.

Hej på er. Sitter och kollar igenom bloggen. Läser gammla blogginlägg, läser era gammla kommentarer och jag får upp så många minnen i huvudet. Kommer ihåg vissa inlägg, vissa kommentarer, känner igen vissa namn...

Nu har det nästan gått ett år sedan jag slutade blogga regelbundet. Blev mindre och mindre inlägg utefter hur sämre och sämre jag mådde. Helt ärligt så har jag inte mått så bra detta året. Har haft endel underbara stunder men överlag så har det varit ett piss år.

Antar att jag behövde tid till att ordna upp saker och ting. Ställa mig stadigt på fötterna igen. Jag har lärt mig mycket detta året. Man kan inte alltid vara på topp, även jag har mina motgångar som jag har svårt att tro ibland...

Året slutar underbart iallafall. Jag mår toppen och allt flyter på. Hanna växer så det knakar, hon utvecklas hela tiden. Jag har mycket att skriva om henne nu, ni har missat mycket!

Nu när jag sitter här och skriver så känns det som om att jag har hittat hem igen. Det är detta jag ska göra. Har tänkt mycket på bloggen under året, har så gärna viljat blogga men orken och tiden har inte funnits där. Nu när jag ska försöka igen, så undrar jag om det finns några läsare kvar. Ser att endel av er fortfarande går in på min blogg varje dag, även om jag inte skrivit på flera veckor. Men kommer ni att komma tillbaka och läsa?

Nu känns det som att jag har vunnit tillbaka något som jag förlorade för längesedan. Åhh, älskade blogg. Vi hörs imorgon, upp och jobba tidigt! Godnatt på er.

Trötter!

Hej! Hoppas att ni mår lika bra som jag. Är väldigt trött bara, blir att sova tidigt ikväll! Ville egentligen bara kika in och säga hej, ska försöka prioritera bloggen mer, när tiden vill ge med sig...

Slänger in en bild på mig och Hanna. Hon är stor nu, har mycket att berätta för er. Bilden är dock någon månad gammal... Tänkte skriva mer ikväll så vi hörs då, kram.
Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0