LISEBERG!

Imorgon drar jag och klassen och några andra från skolan på en mini-studentresa och vi valde såklart LISEBERG! När jag tänker på Liseberg så blir jag som ett litet barn på julafton, jag älskar Liseberg! Älskar, älskar, älskar det! Jag är en sådan som åker allt (okej, jag åker inte pariserhjulet eller slänggungorna, men i stort sett allt annat!). Jukebox som ner ser på bilden nedan har varit en av mina absoluta favoriter genom åren! Vilken attraktion på Liseberg är er favorit? :D.Inga lektioner kvar!

Idag i skolan så blev jag helt klar med alla ämnen. Jag har inga lektioner kvar nu. Jag har absolut ingenting kvar att plugga. Känns skönt att bli klar allt som har med skolan att göra 3 veckor innan studenten och balen? JA! Underbart. Alla mina betyg blev satta idag. Vill ni se dem? :D.

Arbetsmiljö och säkerhet: VG.
Projekt och företagande: MVG.
Bild och form, grundkurs: VG.
Datorkunskap: VG.
Engelska A: VG.
Estetisk verksamhet: G.
Företagsekonomi A: MVG.
Hantverksteknik A: VG.
Hantverksteknik B: MVG.
Hantverksteknik C: MVG.
Hantverksteknik D: MVG.
Hantverksteknik E: MVG.
Historia inom lärlingsförsök: MVG.
Försäljning och service: G.
Handel specialisering: VG.
Hantverksorientering: VG.
Kultur- och stilhistoria: VG.
Idrott och hälsa A: G.
Matematik A: G.
Matematik B: G.
Naturkunskap A: VG.
Blomsterbinderier: MVG.
Projektarbete: MVG.
Religionkunskap A: MVG.
Samhällskunskap A: MVG.
Svenska A: VG.
Svenska B: MVG.

Så utav 27 kurser så går jag ut med: 4st G, 11st VG och 12st MVG! Jag tycker det är helt okej, ser hyffsat ut! :D.Uppdatering.

Hej! När man väl ska uppdatera bloggen lite och visa er en massa mysiga bilder jag har så fungerar det inte att ladda upp bilder! Jag blir tokig... Hur som, jag prövar lite senare då! Hoppas att allt är bra med er, allt är bra med mig! Har suttit hela helgen och skrivit CV och ett personligt brev då jag har hittat ett jobb jag ska söka. :). Vi hörs senare! Kram.Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0