STOCKHOLM.

Hej mina läsare! Jag är i Stockholm! Jag kom hit i söndags och stannar tills torsdag eller fredag. Mer om min "semester" här får ni läsa om när jag kommer hem igen! Men det blir tyvärr inga bilder typ, för kamernan gick sönder igår när vi var på Grönalund. :/. Måste ha vart någon jävel som trampade på den. :S. Jaja, vi hörs av! :).

PS. Jag är med i tidningen SOLO som är ute i butik NUUU! :D Skynda er och köp! :D.

Skolan är över, det är sommar!

Vad ska man säga? Skolan är över. Det är både roligt och tråkigt. Jag kommer sakna skolan jättemycket, älskar ju att plugga och kommer inte att träffa mina vänner lika ofta. Men kul att det är över, slippa skolan och komma ut i det verkliga vuxenlivet! Lite blandade känslor. Jag kommer inte att plugga vidare, jag har jobb pågång! FYFAN VAD GRYYYYYMT! Inte alla som får jobb direkt. :). Ska berätta mer om jobbet en annan dag! När allt är mer klart och så.

Får inte så mycket "sommarlov", har inget sommarlov mer *buhu* men får liten semester innan jobbet drar igång iallafall. Vad ska ni göra i sommar? Jag ska jobba, fortsätta med körkortet och försöka få så mycket tid med Hanna som möjligt.

Saknat er! Men nu känner jag att bloggandet kommer igång igen, har inte haft tid att blogga den senaste tiden helt enkelt. För mycket i skolan. Men nu är den slut!

Jag ska lägga mig tidigt idag. Ska lägga mig när som helst, har mycket att göra imorgon! Så vi hörs av imorgon. Titta gärna på mina student och balbilder här nedan, ser det inte fantastiskt ut? :D. Mer bilder kommer dock! Har en massa fina bilder från balen som inte har blivit uppladdade än. Kram på er!

MIN BAL 2011!Fler underbart vackra bilder från balen kommer! :D.

FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!


Älskade farmor.

Älskade farmor, igår somnade du in... Jag hoppas att du har det bättre, så du slipper all smärta. Vet att du är där uppe och tittar ner på mig. Vet att du är där uppe med dina föräldrar och farfar och har det bra. Saknar dig, vill att du skulle finnas kvar mer men det är som det är och nu slipper du ha ont. <3. Älskar dig!Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0