Får sin mammas ögon!


Ber om ursäkt för dålig bild men här ser man iallafall att Hanna får sin mammas bruna fina ögon. :).


Hjärta.


I feel like one again.

Hej på er! Hur är det med er mina fina? :). Här är det bra, faktiskt. Mycket bättre än vad det har varit på länge! Livet börjar falla på plats igen, om man säger så :). Allt flyter på här hemma. Niklas åkte till Helsingborg igår så jag har Hanna själv i en hel vecka. Underbart att få vara själv för en gång skull. Älskar det. Bara jag och min lilla flicka. <3. I helgen fick jag chans att gå ut iallafall, innan Niklas åkte, och det var jätteroligt! Och jag hade en helt sjukt rolig helg. Här kommer jag att bjuda på några (vackra? hahah) bilder:


Vi är lika mycket värda!

Vi alla är lika mycket värda. Vi alla är unika, finns ingen som är likadan som sig själv. Finns inte kopior. Vi är alla vår egen person, har vår egen personlighet, har vårt utseende, tycker om olika saker. Och det är ju det bästa, att det finns ingen annan som en själv. Vi måste respektera varandra, respektera varandras olikheter. För vi alla är lika mycket värda. Det spelar ingen roll om man är lite "annorlunda" (om det nu finns något som heter annorlunda), man är fortfarande en egen person. Man är sig själv, och det just det som är det fina med alla människor. Att vi är oss själva, och det ska man helt enkelt acceptera.

Det finns många där ute som inte tycker om sig själva. Som ibland önskar att de var någon annan. Kanske önskar det att de hade andra intressen, ett annat utseende, en annan personlighet. Men varför? Varför kan man inte tycka om sig själv? Det måste man göra. Alla är lika mycket värda, alla är lika vackra, på sina egna sätt. Alla är ju fina på sina sätt liksom! Jag har inte alltid tyckt om mig själv. Innan var jag missnöjd med min kropp, vissa delar av mitt utseende. Jag gillade inte alltid vissa delar av min personlighet. Men jag vet inte hur eller varför, men jag bara insåg en dag att jag duger för den jag är. Jag älskar min egen personlighet. Jag tycker att jag är rar, rolig, charmig, generös, omtänksam. Och mycket mer! Och efter graviditeten så har jag verkligen börjat tycka om min kropp. Jag vet inte varför, men jag tycker bara om min kropp mer nu. Sedan finns det såklart vissa delar av min kropp som jag är mindre nöjd med, som mina bröst. De blev inte så vackra nu efter amningen. Och mina öron, de är bara konstiga. Och sedan mina fötter. Hahah, det är kanske något större än normalstorlek, eller de är iallafall ganska breda. Men alltså det är inget jag går och tänker på. Det går att fixa! Brösten fixar man lätt men en bra BH, öronen gömmer man lite fint under håret och fötterna? Ja, större fötter betyder väll bara att man står lite stadigare på jorden. ;).

Jag hade önskat att fler kunde tänka som jag. Som kunde älska sig själva. Jag menar, vi alla är fina på vårt sätt! Det är bara till att inse. Det finns dem som blir mobbade för t.ex. deras utseende eller personlighet, men bara för att de blir det så betyder det inte att det är något fel på dem. Det är ju mobbarna som har något problem, det är inget att bry sig om! Så om det finns någon där ute som läser detta nu, som är missnöjd med sig själv, börja tycka om dig själv! Ställ dig i spegeln och kolla på dig, kanske har du en söt liten näsa? Eller stora vacka ögon? Eller en snygg kroppsform? Kanske är du rolig och drar skämt? Kanske är du rolig som vågar att bjuda på dig själv? Kanske är du snäll mot andra personer och ofta hjälper till? Kanske är du bra i skolan? Kanske är du en person som ja, jag vet inte vad. Bara du själv vet.

Ska vi göra ett test? Ett väldigt enkelt och vanligt test, men ack så viktigt! Ställ er framför spegeln och säg fem positiva saker om ert utseende och fem positiva saker om er personlighet. Mina fem om mitt utseende: Jag gillar mina mörka bruna ögon, jag gillar min kropp i sin helhet, jag tycker att jag har ett gulligt ansikte, jag har ett fint leende, jag gillar min midja! Fem om min personlighet: Jag gillar att jag är målmedveten, att jag drömmer (realistiskt) och uppfyller mina drömmar, jag tar vara på mina vänner, jag är charmig och jag är väldigt kärleksfull! Gör gärna testet och säg till sen hur det gick! Vad tycker ni om er själva, kändes det bra att göra testet? :).

Kanske ett framtida intresse?


Hahah, Hanna har upptäckt boxningen! Lite väl ung än för det, men kanske i framtiden? :D.


Alla hjärtans dag 2011.Som sagt, jag hade en bra dag igår! Det blev först pizza, en solning, sen hem till mig och dricka vin och prata. Trevlig dag! :).

Godmorgon!

Hej på er! Hur var er alla hjärtans dag? Min dag var jättebra. Jag var med Victoria. Vi var nere i stan och åt middag på en pizzeria (mumsmums), sedan gick vi och solade. Gött att få lite färg. Sedan åkte vi hem och drack vin och satt och pratade i några timmar. Perfekt singel- alla hjärtans dag! :). Vad hittade ni på?

Jag har tänkt lite... Det har varit ganska mycket deppigt här i bloggen eftersom att jag har mått dåligt och så. Dags att ändra det kanske? Ska jag skriva mer pepp-inlägg? Ni är många som verkade gilla mitt förra inlägg. Så, ska jag köra på det? Kan göra en egen kategori om det. Vad ska kategorin heta då? Kom med tips! Och kom med tips om vad jag ska skriva om isåfall, och vad ni skulle vilja göra för att peppa er själva. Inga förslag är dumma. :).

Att vara singel på alla hjärtans dag...

... behöver absolut inte vara deprimerande! Jag är, för första gången på flera flera år, singel över huvudtaget. Singel på alla hjärtans dag. Jag har aldrig förr brytt mig om alla hjärtans dag men nu när jag är singel så känns denna dagen helt plötsligt speciell. Det är inte tråkigt att jag inte har en pojkvän att fira med, det tråkiga är att jag inte träffar en kille över huvudtaget idag. Men det känns helt okej. Man behöver inte ha en dejt idag. Idag dejtar jag min kompis! Hahah. Vi ska dricka lite vin, gå ner till stan och äta på en pizzeria, gå runt lite i stan och kanske sola. Det känns perfekt tycker jag!

Jag tycker det är viktigt att man idag berättar för dem man tycker om att man tycker om dem. Sin familj, sina husdjur, sina barn, sina vänner, sin klass eller vem/vilka man nu tycker om. Jag har skickat ett sms till alla mina nära och kära och skrivit "glad alla hjärtans dag" och så har jag skickat hjärtan till mina bästa kompisar på facebook. Idag ska vi bry oss om varandra och ta hand om varandra. Ge bort lite extra komplimanger.

Jag har tagit hand om mig själv idag med. Har tagit mig en uppfriskande dusch, peelat kroppen, fixat naglarna, håret, smörjt in mig med body butter. Lite hemmaspa! Det tycker jag att alla singlar ska göra. Har ni ingen kille att pyssla om idag, så pyssla om er själva. Ta hand om er själva idag! Skäm bort er lite. Och ta vara på sina vänner, det är viktigt!

Glad alla hjärtans dag!

Idag önskar jag er alla en underbar alla hjärtans dag! Jag skickar en massa kärlek till er alla. Jag är singel på alla hjärtans dag, men det känns bra. Inget kan förstöra min dag! Idag ska jag pyssla om mig själv, tänka på mig själv! Och så ska jag träffa en mycket god vän så ska vi hitta på något kul tillsammans, perfekt! Vad ska ni göra idag? Deppa inte om ni är ensamma, ni har er själva! :).


Livet var kanske inte alltid en dans på rosor?

Jag vet inte hur eller varför jag har blivit som jag har blivit, men jag har alltid varit en stark person. Jag har alltid tagit mig igenom svåra tider bra, jag har aldrig låtit något påverka mig. De senaste åren så har jag skaffat mig rejält med skinn på näsan och klarat av skit. Jag har också haft något grymt bra självförtroende och självkänsla, nästan för bra. Jag tycker det är skitbra, och det är det, men inte uppskattat av alla. Endel klarar inte av att andra tycker så bra om sig själva. Antagligen är de bara avuendsjuka.

Det spelar nästan ingen roll om vad som har hänt i mitt liv, jag har alltid varit stark. Har aldrig fallit ihop, har gått vidare och inte tänkt mer på det. Jag är en person som alltid har stått med båda föttera på jorden, stadigt som fan, inte ens lutat lite.

Jag har alltid varit glad. Har inte låtit någon eller något göra mig ledsen (nästan inget iallafall). Jag blir inte ledsen om folk snackar skit om mig, för det de säger är inte sant ändå. Jag blir inte ledsen när folk säger något dumt om mig, för jag vet att det inte heller stämmer. Jag tar ingen skit helt enkelt, för jag vet hur bra jag är. Jag är en toppentjej, jag tycker verkligen det. Jag är en fin, snäll, rar tjej.

Eftersom att jag alltid har mått så bra och varit så stark så har jag alltid tyckt det har varit löjligt med människor som mår dåligt. Jag kunde inte hantera människor som mådde dåligt för jag visste inte ens om jag skulle tro att de mådde dåligt eller inte. Kan man verkligen må så skit? Har jag alltid undrat. Att må skit fanns inte i min värld. Jag förstår inte hur en människa kan må så jävla dåligt. Folk som är deprimerade var nog värst för mig. Det tyckte jag var väldigt töntigt. Jag har alltid sagt att om man mår dåligt så kan man bara ta och rycka upp sig, glömma och gå vidare. Att ja, bara glömma och ha kul istället. Jag förstod inte varför de inte gjorde de, varför kunde de inte? Jag kunde ju göra det så lätt. Jag har aldrig varit en bra person att prata med när man mår dåligt. Det är klart som tusan att när mina vänner har mått dåligt så har de fått prata med mig och jag har varit där för dem och brytt mig, men... Fortfarande, jag förstod inte hur man kunde må så dåligt.

De senaste dagarna har nog vart de värsta dagarna i mitt liv. Jag trodde att jag som vanligt skulle stå stark och gå vidare och fortsätta att vara glad. Men istället blev jag så jävla sårad. Jag blev så sårad att min styrka försvann, jag var inte stadig längre. Jag som var på topp var helt plötsligt på botten. Jag mådde verkligen skit. Så ledsen jag var. Så besviken jag var. Så lurad jag kände mig, så förnedrad och utnyttjad jag har känt mig. Jag förstår inte att det finns sådana människor som verkligen sårar andra på det sättet. Jag är en bra tjej, vill bara väl, vill vara lycklig och glad och göra andra glada och lyckliga. Hur kan man med ett mänskligt hjärta såra någon så djupt? Hur kan man leka så med någons känslor och inte bry sig ett skit?

Nu förstår jag att man verkligen kan må såhär dåligt, jag förstår att man kan må riktigt jävla skit. För nu har jag upplevt det. Och det är inte bara till att rycka upp sig som jag trodde. Man behöver tid för att gå vidare, man behöver stöd från vänner. Man behöver tänka, man behöver tycka synd om sig själv, man behöver kanske gråta lite. Jag har som tur är redan börjat att gå vidare, för varje dag som går så blir allt mycket lättare och bättre. Jag kommer tillbaka snabbt, jag hämtar mig snabbt igen. Som alltid nästan faktiskt, men denna gången så kämpar jag verkligen. Nu har jag verkligen upplevt smärta. Det finns säkert saker som tar större skada än det som jag har varit med om, men detta är det värsta som jag har varit med om. Och det har fan inte varit kul alltså.

Men jag är stolt över mig själv. För som jag sa, jag går vidare snabbt nu. Jag känner mig redan mycket bättre. Jag låg verkligen på marken där ett tag men steg för steg så står jag snart helt igen. Jag är glad att jag har insett att det var inte mig det var fel på, det var en annan. Jag är fortfarande normal, jag duger mer än väl, jag är en skitbra tjej, jag är finast. Och det kan ingen ta ifrån mig, absolut ingen. Det som inte dödar mig gör mig starkare, det är sant som fan. Något annat som är sant? Man lär sig av sina misstag. Tiden läker alla sår. Japp, så är det. Fan, nu känner jag mig glad. :).

Tävling - örhängen från barasmycken!

Min brors flickvän Jenny har ju gjort en egen blogg där hon säljer smycken, som hon gör helt själv! Hon är jätteduktig tycker jag och nu vill hon lotta ut ett par jättefina örhängen här i min blogg. :).För att delta: Skriv bara en kommentar om att ni vill vara med, och skriv med er mailadress!
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, GRATTIS "JOSEFINE Ö". :).

Besök gärna hennes blogg och kolla på hennes smycken här: http://barasmycken.blogg.se/

Söndag 13/2.

Hej på er fina! Hur är det med er? Här är det inte så bra om jag ska vara ärlig. Den senaste veckan har jag faktiskt mått skit. Såhär dåligt som jag har mått nu har jag inte mått på flera år. Det har hänt en massa skit den senaste veckan. Inget jag vill dela med mig av direkt men saker har bara gått åt helvete helt enkelt. Jag har blivit något djupt sårad. För första gången på flera år så kämpar jag mot riktig smärta, nu har jag fått känna på livets dåliga sida. Inget jag tycker om direkt. Nog det värsta som finns det här.

Jag behöver lite tid för att hämta tillbaka mig, något jag vet att jag kommer att klara av. Behöver bara lite tid, och ganska mycket stöd. Herregud, för första gången så känner jag mig så liten och så svag. Jag har alltig varit så stark. Snacka om att falla ner till botten.

Men Hanna mår toppen iallafall. Att jag mår dåligt är inget som påverkar henne, bara så ni vet. Jag är samma gammla lyckliga mamma som älskar sin dotter, som gör allt för henne. Det är tonårstjejen Elin som inte mår bra. Men den glada, starka, fina Elin kommer snart tillbaka. Hon finns kvar.

Men det var inte detta jag skulle snacka om. Idag är det söndag iallafall. Imorgon börjat lovet, väldigt skönt. Eller så skönt är det inte. Jag känner inte för att sitta hemma i en vecka, jag skulle behöva komma iväg till skolan och träffa folk. Menmen. Jag har en jäkla massa plugg denna veckan som jag måste få gjort. Jag lovar er, denna veckan ska jag verkligen rycka upp mig. Det gäller inte bara i skolan, utan psykiskt. Nu får det vara nog snart. Dags att komma upp på fötter, hitta tillbaka till spåret igen och göra det som gör mig lycklig, eller? :).

Tävling - Mormor Elsa.

En tjej som gick i min unga föräldrar grupp har startat en egen webhemsida där hon säljer jättefina saker till hemmet. Nu vill hon lotta ut här i min blogg! Jätteroligt. :).

Det som lottas ut är en bärsjal som finns i tre olika färgvarianter som ni får välja mellan. Det andra man kan vinna är en väggljusstake som finns i rostigt och svart. Allt är lokalproducerat och egendesignat.

För att delta: Skriv en kommentar om att ni vill vara med, vad ni skulle vilja vinna (bärsjalen eller väggljusstaken) och i vilken färg/stil ni vill ha. Glöm inte mailadressen heller!
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, GRATTIS ANNA.Besök gärna hennes webshop på: http://mormorelsa.se/.

Tävling - Produkter från Libero.

Nyfödda barn är ömtåliga små personer, och behöver produkter som verkligen fungerar. Libero lägger ner mycket tid och stor omsorg på blöjor och babyvårdsprodukter för de allra minsta. Med ett skonsamt och svanenmärkt sortiment kan du känna dig säker på att ditt barn får det allra bästa.

Libero vill ge mina läsare möjligheten att prova på Liberos skonsamma sortiment.

Ett kit innehåller:
1 st Libero gosefilt i fleece
1 st Libero Baby Soft size 1
1 st Libero Baby Oil
1 st Libero Baby zink
1 st Libero Baby wash
1 st Libero Baby amningskupor
1 st Libero wipes
1 st necessär innehållande 3 samples på babyvård
3 st 50 kronors checkar (50 kronor rabatt vid köp av ett paket Libero blöjor)
1 st graviditetsbok

För att tävla: Skicka bara iväg en kommentar där du skriver att du är med! Och glöm inte din mailadress. :).
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, GRATTIS MANYDS.


Lite bilder från Stockholm.

Jag tog inte sådär jättemycket bilder i Stockholm, det glömdes av typ. Men här kommer endel iallafall. :).


Lite fika blev det!


Det blev en jävla massa shopping, detta är typ hälften av allt som jag köpte.


Köpte ett par sjukt snygga klackar. Jag gillar nypriset, jag köpte dem med 70 % rea!


Jag och Jenny drog ner till Grand sista kvällen, drack goda drinkar och bara tog det lungt.

Bilder på allt som jag shoppade kommer de närmsta dagarna. :).

I Stockholm!

Heej! I torsdags så kom jag hit till Stockholm. Jag var något satans trött då tåget gick 05:07 på morgonen från Borås! Men man piggnade till lite när man kom fram och fick lite mat i sig. Första dagen så shoppade vi (i Borås har vi inte alls många butiker) så jag blev lite gaaalen när jag såg alla butiker här i Stockholm. Jag fick med mig hem en hel del!

I fredags så kollade vi på balklänningar åt mig. Jag gick in i några butiker, hittade kanske fem stycken jättefina klänningar men jag var ändå tveksam. Tillslut så hittade jag en jättefin som jag tog! Bild på den kommer inte. Ni får vänta tills den ska användas. :). Lite kul dock att varje klänning man testade var förstor! Testade klänningarna i storlek XS / 34 och de flesta hade behövt sys in. På kvällen gick vi sedan på bio, "Love and other drugs", den var la okej. Den var inte toppen men inte heller skitdålig. Men inte värd att se på bio iallafall.

Idag så ska vi nog leta efter en BH och skor som jag ska ha på balen som passar till klänningen. Och smycken också, Jenny tvingar mig till att ha halsband och sånt på balen så jag får väll ta och hitta något då. Hahah. Ikväll blir det utgång, ska träffa Sandra som bor här i Stockholm! Så vi ska gå ut och tjöta lite skit och ta några glas, ska bli kul! :).Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0