Uppdatering - äntligen!

Hej alla älskade läsare! Gud som jag har saknat er, och bloggen! Hoppas allt är bra med er! Det är jättebra med er. Nu måste vi uppdatera läget lite!

Jag mår toppen! Känner mig väääldigt lycklig faktiskt! Jag har haft en otroligt underbar sommar med min dotter, mycket roligt jobb och träffat familj och vänner! Precis som en sommar ska vara.

Tänkte presentera er för mitt jobb! Jobbar nu som hälsocoach för Herbalife! Kul va? Har fått utbildning via jobbet. Ett underbart jobb och jag älskar det! Än så länge är det bara extra/deltid, men ska en dag ta över det till heltid. :). Vad gör jag i jobbet då? Jo jag hjälper människor att gå ner i vikt, upp i vikt, få bättre idrottresultat, få mer energi och massa! Allt för vad personen har för behov och mål. Herbalife är otroligt och produkterna är underbara! Går inte en enda dag utan att jag tänker på Herbalife.

Hur är det med er då? Hur har er sommar varit? Jag är tillbaka med bloggen nu!Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0