Tisdag 9/2.

Hej. Skolan gick jättesnabbt och vi hade jättekul, tycker jag! Vi skulle göra en bordsdekoration och vi fick göra den hur vi ville. Vi skulle vara helt galna. Jag dröste på med massa dekorationsmaterial och allt jag kunde hitta. Penslar, band, bark, nålar, änglahår, hjärtan, och en massa småkraffs. Den blev verkligen galen. Jag döpte den till "Katastrof", hahah.

Hanna är jättearg nu för tiden. Hon är så arg. Vi tror att det är tänder på G för allt ska in i munnen, hahah. Men för att vara ärlig så är det lite jobbigt när hon är så fruktansvärt arg hela tiden. Hoppas det går över snart. :). Men nu senare på kvällen så var hon dock glad och skrattade! Nu har hon somnat för natten.

Jag ska plugga en stund, lovade en lärare att ett arbete skulle vara klart på torsdag (så ska man INTE säga, dumma Elin!). Men det ska nog gå bra. Det är ingen sådär jätte tidskrävande uppgift, men ändå. Av någon anledning så ska jag alltid bli klar med mina uppgifter så snabbt som möjligt. Allt ska in sekunden efter att jag fått det, typ. Någon som är likadan? Hahah.

Imorgon ska jag försöka mobilblogga lite och lägga in bilder på Hanna (som jag har sagt i flera dagar nu). Men varje gång jag ska lägga in bilderna så kommer något i vägen. Typiskt.

Vi hörs imorgon! Kram på er alla.

Kommentarer
Postat av: Marie

Har du alltid varit sån, att du ska ha allt klart på direkten, eller har du blivit sån efter Hanna kommit? Jag var aldrig sån innan, men efter barnen vill jag ha allt gjort direkt. Man vet ju aldrig hur det blir med barnen... Typ!

Och vad gullig hon är, din bebis!

Kram från Marie i Värnamo

2010-02-10 @ 18:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0