Lite sömnlös natt.

Igår, vid ca tio tiden på kvällen, så var både jag och Niklas hur trötta som helst och ville bara sova. Hanna var fortfarande vaken men hon somnade runt halv elva tiden. Ca en halvtimme senare när vi hade lagt oss så vaknar Hanna och hon är hur ledsen som helst. Hon tyckte det var så jobbigt att inte kunna sova med tanke på förkylningen. Och vi provade att höja huvudändan på spjälsängen, som många av er skrev. Hon fick också alvedon och nässpray. Hon somnade om efter ett tag och vi gick och lade oss igen.

Hon vaknade sedan ca en timme efteråt och var minst lika ledsen igen. Då sa jag till Niklas att vi antagligen inte kommer att få sova mycket inatt så jag föreslog att vi skulle sova i skift och det var han okej med. Men efter några minuter så ryckte jag upp Niklas ur sängen för Hanna var så otroligt ledsen och upprörd. Vi matade henne lite då och sedan så gick vi med henne tills hon somnade igen. Och då, vid halv två på natten, så somnade hon.

Så jag har sovit fem timmar inatt. Jag klagar absolut inte, såhär är det ibland när man har små barn. Anledningen till att jag skriver detta egentligen är nog för att jag vill ge STORT beröm till alla ensamstående småbarns föräldrar där ute. Det är inte lätt och ni är verkligen grymma!

Jag själv är tjejen som vill klara allt på egen hand, vara perfekt osv som ni säkert kan se och läsa er till i min blogg. Men att vara ensam med ett barn? Jag hade säkert klarat det, men jag är så tacksam över att ha Niklas.

Kommentarer
Postat av: Västkust Mamman

Hej, hur äre med er? Himla fin header!=)

2010-02-19 @ 10:05:41
URL: http://precioso.se
Postat av: anna

hej!!!

halkade in på din blogg undertiden du va i slutet av grav. o följt dig sen dess.

min son va likadan ett tag om natten när han va förskyld. jag provade o lägga honom på en kudde mellan mig o min man så han huvud kom rätt högt upp. de fungerade så ja kunde sova någon timme iallafall

2010-02-19 @ 11:02:38
URL: http://tjallmoanna.blogg.se/
Postat av: nadja

jag är en ensamstående mamma med en son som är lika gammal som hanna. Visst är det jobbigt att vara ensam och vissa gånger vet man inte vart man ska ta vägen. men man får bara härda ut... När min son va sjuk för ungefär en månad sen så fick jag sova typ 3 timmar per natt i ungefär i veckas tid... jag kände att det tog hårt på kroppen men sen när han vart frisk så fick jag sova ut igen och det gick super bra... Men då va jag väldigt nerväs oxå eftersom han hade feber som låg på över 39 grader, så fick väcka han varranan timme och ta tempen.. men man klara det..

hoppas lilla hanna blir frisk snart.. det är jobbigt när dom är sjuk :( Hade bra . kram

2010-02-19 @ 11:39:36
URL: http://nadjathelin.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej!Fick tips om din blogg. och nu följer jag den varje dag. Du skriver så otroligt bra..Jag är ensamstående till en flicka på snart 1 år, det med nätterna är jobbigast. Men som du skrev man klarar av det för att man måste och att man har en underbar prinsessa att ta hand om..Hon är så grymt söt:)kram Louise

2010-02-19 @ 12:00:57
URL: http://smultronemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0