Fredag 30/4.

Hej! Idag så fick Hanna vara med mig i skolan. Som jag nu har sagt till en del läsare så har jag och Niklas gjort slut och det var därför jag var så ledsen här om dagen. Niklas har flyttat härifrån och jag har Hanna förtillfället. Jag har haft en barnvakt de senaste dagarna men idag fick hon följa med till skolan iallafall och det gick jättebra. Hon var inte arg eller ledsen. Det var så kul när vi var och åt i matsalen - då tjötade hon jättemycket och jättehögt! Hahah. Alla fick sig ett gott skratt!

Jag vill bara också säga att jag gjorde slut med Niklas, och det har ingenting med Hanna att göra. Vi båda älskar Hanna och det är absolut inte hennes fel att vi har gjort slut. Mina känslor för Niklas svalnade helt enkelt och det fungerade inte längre.

Nu ska jag börja göra mig i ordning, Linda har sitt 18års firande idag! Ska bli jätteroligt. Kram på er och jag lovar att komma med bilder imorgon! :).

Fredag 30/4.

Hej! Idag så fick Hanna vara med mig i skolan. Som jag nu har sagt till en del läsare så har jag och Niklas gjort slut och det var därför jag var så ledsen här om dagen. Niklas har flyttat härifrån och jag har Hanna förtillfället. Jag har haft en barnvakt de senaste dagarna men idag fick hon följa med till skolan iallafall och det gick jättebra. Hon var inte arg eller ledsen. Det var så kul när vi var och åt i matsalen - då tjötade hon jättemycket och jättehögt! Hahah. Alla fick sig ett gott skratt!

Jag vill bara också säga att jag gjorde slut med Niklas, och det har ingenting med Hanna att göra. Vi båda älskar Hanna och det är absolut inte hennes fel att vi har gjort slut. Mina känslor för Niklas svalnade helt enkelt och det fungerade inte längre.

Nu ska jag börja göra mig i ordning, Linda har sitt 18års firande idag! Ska bli jätteroligt. Kram på er och jag lovar att komma med bilder imorgon! :).

Torsdag 29/4.

Hej! Idag var skolan nästan lite meningslös. Först hade vi svenska, och då kollade vi bara på en dålig film, "of mice and men" hette den. Sedan var det engelska och då skulle man jobba med saker som man låg efter i, och eftersom att jag inte ligger efter med något så fick jag åka hem (vi skulle haft naturkunskap efter men den var inställd). Så en liten meningslös dag men närvaron är ju viktigt.

Nu tänkte jag plugga en snabbis och därefter så ska jag ta en lååång dusch. Ska skrubba kroppen och allt möjligt! Vill vara finfin imorgon på Lindas 18års firande. :). Vi hörs ikväll med lite bilder på min tjej! Kram.

Godmorgon.

Hej på er! Igår var det en lååång dag. Det började med engelska nationella prov på morgonen, det gick hyffsat bra tycker jag. Men det blir nog inte mer än ett G, med tanke på min dåliga engelska. Därefter så hade vi florist. Vi fick en uppgift av läraren som vi skulle göra. Jag skulle göra en låg bordsdekoration i fyrklang. Jag hatar fyrklang. Men det gick bra.

Efter skolan så drog jag snabbt till stan för att köpa Lindas 18 års present. Vi ska till henne imorgon och fira henne, det ska bli kul!

Sedan drog jag hem, var med Josefine. Och pluggade hela kvällen. Kom på att vi har en inlämning idag och jag hade inte ens börjat på den, hahah. Men igår så skrev jag nästan klart den men får säga till läraren idag att den kommer in lite senare. Det har varit så mycket den senaste tiden så jag hinner knappt med någonting längre.

Igår så testade jag den där 5-minuters-metoden på Hanna. Alltså när man ska få henne att sova, man lägger henne i sin säng, jag läste för henne, sedan går man ut i ca 5 minuter, så går man in igen om hon skriker (nu skrek inte hon men jag gick in och sätte på speldosan igen). Och hon låg helt stilla i sängen och var så nöjd, och efter en kvart så sov hon som en gris! :).

Nu på morgonen så märkte jag också att hennes tand nummer två är påväg upp. Den syns inte men man kan känna den. Så nu har hon snart två små kanintänder där nere, hahah. :).

Nu måste jag börja göra mig i ordning inför skolan. Vi hörs en snabbis när jag kommer hem! Kram.

Dags för nationella prov igen.

Idag kommer dagen jag har fruktat länge, det är nationella prov i engelska! Hahah. Min engelska är ju inte den bästa så jag är nervös. Riktigt nervös. Men jag får helt enkelt bara gå dit och göra det bästa jag kan. Sedan så har jag ingen aning om när jag slutar idag, om man får gå hem direkt efter provet eller om vi har lektion efteråt. Jag hoppas att jag får åka hem iallafall.

Nu hör jag att en liten tjej håller på att vakna, så nu hinner jag inte skriva mer. Vi hörs mer när jag kommer hem efter skolan (och önska min lycka till nu :). Kram!

Elfte BVC-besöket.

(Hanna nästan åtta månader).

Vi började först att bara sitta och prata. Lite hur det fungerar, hur vi mår och sådär. Sedan informerade hon också om lite mer mat som Hanna ska börja äta snart, när hon fyller åtta månader. Lite mer rejäla middagar och t.ex. macka till mellanmål osv. Och hon informerade även om hur man ska göra om Hanna äter något giftigt, t.ex. växter eller diskmedel. För Hanna stoppar ju allt i munnen! Hahah.

Därefter så kollade hon Hannas ögon, så att hon inte skelade eller något, och det gjorde hon inte. Hon kollade hennes hörsel och den var perfekt! Och även lite om Hanna byter hand som hon kan och hon kan även ta med ett litet fint grepp.

Hanna vägdes och det är snart 10 kilo! Hon väger 9220 gram och är 70.7 cm lång. HvO är 44 cm.

Sedan så frågade jag hur man ska göra nu när Hanna ska sova, eftersom att vi fortfarande vaggar Hanna till söms. Och hon var chokad över att jag gjorde det, hahah. Men nu ska vi tydligen lägga henne i sängen, kanske läsa eller sjunga för henne, och bädda ner henne och sedan gå där ifrån. Och om hon skriker så går man in efter fem minuter och säger "godnatt" och "mamma är här", typ så. Hon sa att det kunde bli jobbigt eftersom att barnen kan skrika och vara upprörda i säkert 45 minuter, innan de kommer till ro och somnar. Jag vet inte om jag vågar testa det alltså, hahah.


Måndag 26/4.

Hej. Idag har jag inte alls haft lust att blogga. Det har inte varit en rolig dag direkt. Vill inte säga vad som har hänt men det säger jag nog någon dag snart. Hur som helst, jag har varit jätteledsen så jag har tagit tid för mig själv hela dagen, och Hanna såklart. Snart kommer Josefine hit, hon ska antagligen sova här inatt. Hon får mig säkert på bättre humör! :).

Och jag har så sjukt ont i nacken, och lite ont i ryggen. Har grejat här hemma hela dagen, ajajaj... Jaja, det blir nog bättre det med. Men hur som helst, det blir inget mer bloggande idag. Jag hoppas vara på bättre humör imorgon. Kram på er!

Nytt i bloggen - bloggsvar!

Många ställer frågor till mig dagligen och jag gör det bästa för att svara er. Men många är anonyma och då kan jag ej svara på de tyvärr. Men nu har jag skaffat bloggsvar, där ni kan ställa er fråga och få svar rätt så snabbt! Så, fråga på! :). Ni hittar det i menyn till vänster.


Söndag 25/4.

Hej på er! Hanna somnade för natten vid halv 11 igår kväll. Sedan så vaknade jag inatt av att hon är hungrig, så jag tänker "hmm... redan? vad kan klockan vara? halv fyra på morgonen kanske?" Så kollar jag på klockan så var hon kvart i 12! Hahah. Det kändes lite surt. Men hon fick i sig lite mat så somnade hon om strax där efter. :).

Idag har det väll inte hänt så mycket. Jag har städat lite i köket, hehe. Men jag har varit med Hanna hela dagen, suttit med och lekt med henne. Och ätit med henne, med hennes mat! Hahah. Hennes grötar och fruktpuréer är så satans goda att jag måååste smaka av henne, hahah. Och det är ju supernyttigt!

Ikväll händer det inte så mycket, ska till praktiken och så. Kanske pluggar lite grann också, jag får se helt enkelt. Kram!

Fredag 23/4.

Hej! Nationella gick toppen! Vi fick tid till att skriva i 5 timmar men efter en timme och 30 minuter så kände jag mig nöjd med de sju sidor som jag hade fått ihop. Man brukar känna i magen hur man tror att provet gick och min mage säger "G". Jag är väldigt säker på att jag får ett G, men jag är ändå säker på att jag får högre betyg, hahah. Men jag hoppas som vanligt på ett vackert MVG. :).

Efter skolan så gick jag till apoteket (eller medstop?) och hämtade ut nya p-plåster. Har p-plåster för ett år och tre månader framöver, hahah. Men det är ju jättebra! Och framförallt jätteviktigt!

Därefter så drog jag till banken och fixade lite saker.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Josefine ska komma. Vi ska väll inte göra något speciellt, tjöta mest bara. Ikväll så blir det nog en hel del plugg faktiskt... Eller kanske inte, jag får se om jag orkar! Men nu ska jag tvätta bort mitt jobbiga smink, kram!

Nationella prov.

Hej! Jag har inte tänkt att skriva många rader här nu för jag måste börja göra mig iordning för skolan. Men ville bara att ni skulle önska mig lycka till nu, har ju nationella prov nu på 5 timmar! Det kommer säkert att gå bra men behöver nog lite pepp ifrån er! Så, önska mig lycka till nu och må gud vara med mig, hahah! :). Kram på er.

Vinnarna!

Nu presenteras vinnarna av "tampong-tävlingen" :).

Första pris: Rebecca.

Andra pris: Emma.

Tredje pris: Linda.

Hoppa nu inte i taket om du ser ditt namn bland vinnarna, eftersom att ni kan ha samma namn! Utan gå in på din hotmail och kolla om du har fått ett mail utav mig - har du det så har du vunnit och har du inte det så har du inte vunnit.

Men grattis till er som vann och lycka till till er andra, det kommer mer tävlingar! :).

Godmorgon.

Hej! Igår hade jag en skitdag rent sagt ut. Jag var bara sur och lite halvt trött på massor så jag bestämde mig för att hålla mig borta från bloggen, hade inget intressant att säga.

Men nu är det bra och jag är på topp igen! :). Idag finns det massor att göra. Jag ska till skolan, därefter till tandläkarn (hoppas det är en trevlig typ, har ju bytt från folktandvården nu till en privattandläkare). Och sedan ska jag ringa BVC och till sist så ska jag till barnmorskan och få nya p-plåster. Det blir en lång dag. Och ikväll ska jag även ladda inför imorgon, har ju nationella prov (skrivdelen, tror jag) som tar 5 timmar. Usch. Men det går nog bra!

Jag vaknade för ca en halvtimme sen och min lilla älskling vaknade nyss. Igår fick hon en gåvagn av sin gammel mormor och morfar, så hon går massor med den. Hon är jätetduktigt! Tänkte försöka få upp en video på det.

Men nu ska jag börja göra mig i ordning inför skolan, ska även hinna plugga lite nu på morgonen hade jag tänkt. Vi hörs av när jag kommer hem och då avslöjas även de personer som vann tävlingen (med tampongerna). Ser du ditt namn av vinnarna (vet att ni kanske har samma namn), men kolla iallafall sin mailadress FORT, jag behöver era adresser så fort som möjligt nämligen.

Kram!

Genus.

Innan Hanna föddes så skrev jag några inlägg angående genus. Som jag då nämde, så tyckte jag att det var fel att klä tjejer i rosa och killar i blått bara för att så säger normen att det ska vara. Jag tyckte då och tycker fortfarande att man inte ska följa normen och klä sina barn i "deras färg". Jag tycker att man ska blanda färger på sina barns kläder, det gör ju ingenting om en liten pojke har en rosa tröja på sig! Och det gör ingenting om flickor leker med bilar och inte dockor, och tvärtom.

Hanna har haft alla olika färger på sina kläder och jag trivs jag jättebra med. Jag känner inte att hon är "mindre tjej" för det. För det är ju inte färger på kläder eller deras leksaker som fastställer hur de kommer att bli eller hur de kommer att leva, det är ju bara en färg!

I BaraBlogg så finns det en krönika just om detta som är skriven av Therese, den är jättebra och läsvärd. Ni kan läsa den genom att klicka här.

En fråga till er läsare: Vad tycker ni? Blandar ni färger på era barns kläder? Eller förljer ni normen och använder rosa / blått på ert barn? Är ni oroliga för att det ska växa upp på annat sätt om ni inte följer normen?
Mammas älskling!


Tävling - vinn tamponger!

Libresse ska äntligen börja sälja tamponger och då har jag fått äran att lotta ut det här i bloggen innan de kommer ut i butik! De finns i olika storlekar m.m, precis som "vanliga" tamponger. Finns i många snygga förpackningar också!

Vinsterna är:

1:a pris - En årsförbrukning av tampongerna.
2:a pris - Två askar tamponger.
3:a pris - Två askar tamponger.

För att delta:

1. Svara på frågan: Hur ofta rekommenderas det att man byter tampong?

1. Byt var 3-6:e timme under de första mensdagarna och sedan var 6-8:e timme när du blöder mindre.
X. Byt varje timme oavsett.
2. Antalet timmar tampongen får sitta i beror på tampongens storlek.

2. Skriv en kommentar till detta inlägg där du skrivet svaret på frågan (kan man inte svaret så gissa!) samt skriv din mailadress!
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


Måndag 19/4.

Hej! Idag har det inte hänt så mycket speciellt. Jag har haft skola såklart men när jag kom hem så har jag i stort sett bara latat mig. Sådana dagar måste man få ha ibland!

Hanna somnade för en stund sedan så då har jag passat på att plugga. Ska bli klar med den uppgiften idag hade jag tänkt så har jag två dagar på mig att lära mig texten (det är muntligt). Så det ska nog gå bra då!

Hanna vaknade precis så jag tänkte ta och gosa med henne en stund och leka lite innan hon somnar för natten, därefter så fortsätter jag att plugga. Sen sova! Hahah.

Blev inte mycket uppdatering idag men om ni kikar in här om en stund igen så är den en till tävling uppe! Lovar att den startar innan jag somnar! :). Kram.

Tävling - Hello Kitty Necessär.

Då är det dags för en ny tävling! Det ni kan vinna är denna supersöta Blåa Hello Kitty Necessären som kommer ifrån HelloKittyShoppen.

Det ända ni behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg där ni skriver att ni deltar i tävlingen. Och glöm inte att skriva er MAILADRESS!
Tävlingen är avslutad.


Stan med Victoria.

Hej! Imorse väckte Hanna mig vid sju-tiden. Hon stod i sin säng och kollade sött på mig, ett charmigt sätt att vakna på! :).

Jag har inte gjort så mycket nu på morgonen, kollar på How I Met Your Mother bara. Snart ska jag börja göra mig i ordning. Jag ska möta Victoria i stan, vi ska sola och gå i stan och kika lite.

Kommer in senare med biler på tösen! :). Kram.

Lördag 17/4.

Hej! Jag vaknade redan vid åtta imorse, inte sådär jättekul precis eftersom jag gick och lade mig rätt så sent igårkväll. Och så vaknade Hanna halv fyra inatt så jag var vaken i ca en timme då med. Menmen! Idag så har jag tvättat lite och duschat hittils. Vad som händer mer vet jag inte, blir väll inget speciellt. Gosa med Hanna och se om det kanske är något bra på TV:n idag.

Idag har Hanna gått! Hon gick och höll i sig då alltså men det dröjer nog inte länge innan hon kan gå helt själv. Hon är jätteduktig och fattar att man tar sig fram genom att röra fötterna framåt, hahah. Ska öva jättemycket med henne nu, längtar så tills hon lär sig att gå!

Vad ska ni hitta på idag då? :). Kram.

Mys med Emelie och Nellie.

Tidigare idag så mötte jag och Hanna upp Emelie och Nellie i statsparken. Nellie sprang runt och Hanna satt i vagnen stilla och lugn. :). Jag och Emelie satt mest och tjöta!


Bilder från Cirkus Möller.

Det var sjukt kul och jag vill tacka Josefine som delade denna underbara kväll med mig! Aldrig någonsin har jag skrattat så mycket udner loppet om två timmar, hahah. Magen värkte efteråt kan jag lova! Och höjdpunkten var nog SEAN BANAN! Han har nog inte alla skruvar fast men han är roligt! :).Hade gärna viljat skriva ner allt som hände och vad de gjorde, men det skulle bli för mycket! Hahah. Jag har någon video också som jag förhoppningsvis kan lägga upp! :).

Mys i parken.

Hej alla! Vädret är underbart här i Borås idag. Jag sitter här och dricker yoghurt och väntar på att klockan ska gå lite fortare. Vid halv ett så ska jag möta upp Emelie och sin dotter Nellie i statsparken. Vi ska sitta på filt i gräset och titta på när Nellie och Hanna leker. Så blir det väll lite tjöt (tjöt = prat). :).

Bilderna från igår kommer upp sedan när jag kommer hem igen och då har jag nog bilder från idag med. Nu ska jag springa iväg och byta en bajsblöja! Hahah. Vi hörs senare! Kram.

Torsdag 15/4.

Heej! Idag har det varit fullt upp. Började med skola, därefter åkte jag hem en snabb sväng och gosade med Hanna. Vid halv fem gick jag och storhandlade vilket tog en timme? Hahah. Sen när det var klart så snyggade jag till mig och drog sedan ner till stan för att träffa Josefine så gick vi på Cirkus Möller! Det var huuur kul som helst!

Jag har massa bilder från kvällen men jag är sjukt trött och det är skola imorgon, så bilderna kommer upp imorgon! Godnatt på er!

Angående projektet.

Hej! En jättesnabb fråga, hade vart bra om du kunde svara på den! Men du pratade ju för ett tag sen om något projekt som du höll på med? Är det jag som har missat det eller har du inte lagt ut det än?

- Hej! Ja... Den första delen av projektet är klart, om man säger så. Det är lite grann kvar. Men det kommer att dröja ett tag innan ni får reda på det, för just nu är det väldigt hemligt. Jag tror att ni kanske kan få reda på det om ca 1 månad? Och jag vet inte om jag kan få in projektet i bloggen, men ni kommer ändå få ta del av det. Jag kan inte säga mer än så, men ni kommer inte att bli besvikna iallafall! :).

Hanna i morgonrock!


Min nya hårfärg!


Vad tycker ni? Jag är lite osäker. Kanske blir fler ljusbruna slingor i...


Tisdag 13/4.

Hej på er! Vädret har varit helt underbart idag med. Så fort jag fick rast så sprang jag ut till solen, nu kan man sitta i t-shirt och fortfarande känna sig varm. Häärligt! Kommer vintern tillbaka så flyttar jag fanimej till solen! Hahah.

När jag kom hem så däckade jag på soffan direkt. Var otroligt trött! Har jobbat på som bara den idag på praktiken. Har bland annat gjort jättefina buketter, bordsdekorationer, planteringar och lösbundna liggande sorgbuketter. Från och med nästa vecka så tar jag med mig min kamera till praktiken så att jag kan ta kort på det jag gör.

När jag vaknade så möttes jag av en väldigt trött liten tjej så jag fick ta och nana henne och efter det så käkade jag lite. Och nu sitter jag här! Jag ska börja plugga nu, har en uppgift som måste vara klar tills imorgon så jag får väll sitta uppe hela natten om det nu behövs. Men börjar sent imorgon så det blir nog inga problem! :).

Jag får se om jag har tid för ett till inlägg senare, jag måste som sagt plugga. Kram!

Måndag 12/4.

Hej! Imorse gick jag upp vid halv sex för att sedan vid klockan sju åka till praktiken. Det var lika kul som alltid där men stackars mina fötter! Mina bekväma skor som jag brukar ha på mig på praktiken är helt söndriga och jag har inte hittat några nya än, så jag gick med ett par ballerina skor som jag köpte förra veckan. Och de är fortfarande hårda och outtöjda så där gick jag och kämpade hela dagen med skoskav och olidlig smärta! Hahah. Och vilket underbart väder det var idag! Synd att jag står inne i snitten hela dagarna, men när jag hade rast så sprang jag ut och solade lite snabbt! :).

När jag kom hem så åkte skorna av direkt och mina fötter fick ju sig en orgasm kan jag lova, hahah. Jag kunde inte gå på ca en halvtimme, för att mina fötter var så ömma! Så jag slöade framför TV:n i soffan med en väääldigt trött Hanna!

Sedan dess så har jag svarat på lite mail. Det är väldigt många som hör av sig och som vill intervjua mig till sina skolarbeten om unga mammor, det är jätteroligt! Det är nog ca 15 tjejer som har gjort det nu. Fortsätt med det, jag ställer gärna upp! :).

Nu hör jag en trött Hanna! Får gå och lägga henne. Vi hörs! Kram.

Söndag 11/4.

Hej! Josefine hängde med mig och solade vid halv ett. Kan säga att jag inte fick sådär jättemycket färg från vad jag brukar få, men får nog sola någon mer gång! Därefter så sätte vi oss i parken och åt apelsin och lyssnade på musik i väntan på att Victoria skulle komma in till stan. När hon kom så drog vi till badhuset. Simmade några längder och lekte bland vågorna, hahah. Och jag glömde att åka rutchkanan (stavning?). Jag kom på det när vi gjorde oss i ordning, jäklar vad besviken jag blev! Hahah.

När jag kom hem så var jag vrålhungrig så lagade mat som sedan slank ner på 3 sekunder! :). Och efter det så har jag faktiskt inte gjort så mycket. Förutom varit med Hanna. Vi har lekt och hon har krypit runt i hela lägenheten och pratat jättemycket! Nu har hon precis somnat för natten.

Nu ska jag plugga och imorgon blir det praktik! Har saknat skolan, jättemycket faktiskt. Så jag lägger mig tidigt ikväll, kram på er! :).

Cool tjej!


Sola och träna!

Hej och godmorgon på er! :). Hanna somnade vid halv 12 tiden igår kväll... De senaste dagarna har hon haft svårt för att sova och hon är otroligt mammig och pappig av sig. Kan det vara tänderna som stör henne tro?

Jag ska snart åka ner till stan för att sola och därefter så ska jag, Victoria och Josefine träna! Det blir att simma några längder på badhuset! Och jag, som ääälskar att vara lite mesig, ska såklart åka vattenrutshkanan (stavning?). Jag älskar den, hahah. Synd bara att den är så kort, det tar ca 1 minut att åka den. Men hur som helst, man måste få vara som ett barn ibland! Hahah.

Detta är sista dagen på lovet med. Har haft lov i nio dagar. Men det ska bli skönt med skola igen, har faktiskt saknat skolan. När man är ledig så får man inga rutiner i vardagen och jag blir så uttråkad. Så det ska bli kul! Ska bli intressant och se vad alla tycker om min nya hårfärg också (jag ska ta bild på det så ni kan se också).

Men nu ska jag försökta att äta frukost, kram!

Lördag 10/4.

Heeej! Idag är det 10 april, vet ni vad det betyder? Jag och Niklas firar TRE ÅR! :). Och av den anledningen så har jag inte haft tid med datorn. Vi har faktiskt inte firat så speciellt, vi är ju inte romantiska av oss direkt. Men lite mys har det blivit! :).

Annars så har jag gjort lite vettig-göra idag. Svarat på mail, pluggat, fixat i ordning här hemma osv. Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, hahah.

Vi hörs av imorgon och då får ni lite bilder och då har jag även tid för flera uppdateringar här på bloggen! :). Kram och godnatt på er!

Vaknade nog på fel sida imorse...

Hej! Min dag idag har varit skitkass. Jag har varit på jättedåligt humör så har hållt mig borta från bloggen.

Men jag ville ändå bara komma in och säga att idag har vi upptäckt en tand hos Hanna! Den syns knappt, men man känner den jättetydligt! :). Vi hörs mer imorgon, kram på er!

Torsdag 8/4.

Hej alla läsare! Uppdateringen är riktigt kass just nu som ni kanske märker. Men just nu har jag flera saker att stå i och jag hoppas att ni förstår! Jag vill blogga hela tiden, men hittar inte den tiden just nu. :/.

Hur som helst. Just nu leker jag lite med Hanna i vardagsrummet! Hon kryper runt i hela lägenheten, ställer sig upp mot möbler och gör sina "prutt-ljud" med munnen, hahah. Hon är så fruktansvärt söt att kolla på! Idag skulle jag även ha tagit med henne ut på en långpromenad, men här är det regn! Igår var det jättefint väder så trodde att det skulle vara det idag med. Det kanske blir lite finare senare mot kvällen? :).

Vill passa på att säga grattis till Emelies dotter Nellie som blir ett år idag! Riktigt roligt! Tänk när Hanna blir ett år, då är ju hon ingen bebis längre... Men hon kommer alltid att vara min lilla bebis iallafall! :).

Nej, nu ska jag stoppa skrivandet och leka med Hanna igen. Jag lovar er ett litet inlägg senare idag! Kram på er.

Onsdag 7/4.

Hej! Idag har jag varit med Josefine hela dagen. Hon har gjort ljusbruna slingor i mitt hår, så nu ser mitt hår mycket bättre ut! :). Hon åkte hem för en liten stund sedan och efter det så åt jag och Niklas mat!

Och nu sitter jag här, hehe. Kollar på Biggest Loser också! Frågan är bara vad man ska göra ikväll? Plugga lite kanske? Det blir nog så ja... Alltid bra att få det gjort!

Vi hörs förhoppningsvis av mer ikväll! Kram.

Tisdag 6/4.

Hej! Imorse så steg jag upp klockan nio. Vid 11 tiden var det dags att möte upp Josefine i stan! Jag köpte hårfärg, nya underkläder och nya vårskor! :). Sedan så åkte vi hem till mig där hon slingade mitt hår (blondt). Dock så blev jag hel blond och väldigt "bimbo-blond", så imorn så ska vi lägga in lite ljusbruna slingor. :).

Därefter så gick jag och Niklas och handlade och nu har vi precis kommit hem. :). Snart ska jag titta på Biggest Loser och därefter så är det dags för att plugga igen! Kram!

Måndag 5/4.

Hej! Hur är det med er? Själv är det bra här, har lite fullt upp bara. Har mycket att göra på lovet! Ska plugga en massor och fortsätta med mitt projekt, det är klart men jag har det kontrollbehovet så jag måste kolla igenom det hela tiden, hahah.

Sedan så har vi varit och storhandlat idag och lyssnat på Hanna när hon har gjort "prutt-ljud" hela dagen, hahah. Det är det nya förstår ni! :).

Just nu kollar jag på Biggest Loser, och jääääklar vad stora de är! Det är de tyngsta någonsin som har medverkat i programmet. En kille vägde ca 200 kilo, 200? Det är typ... 4 st av mig? Ska bli kul att följa deras nedvikt! :).

Ett litet snabbt svar...

Hej! Jag har en fråga som jag tänkt på länge. Varför skriver du alltid bloggens namn på bilderna på Hanna? Oftast står namnet dessutom vid ansiktet på henne. Så nu är jag väldigt nyfiken på anledningen. :).

- Hej! Jo, anledningen till att jag väljer att skriva så är för att ingen ska kunna ta bilderna på Hanna och säga att det är deras barn, eller något sådant. Och anledningen till att den är vid ansiktet är för att om jag hade skrivit typ längst ner på bilden, så hade personen kunnat klippa bort det. Men när den är vid ansiktet så blir det ännu svårare att ta bilden! :).

Lördag 3/4.

Hej! Internet krånglade jättemycket igår så jag gick och lade mig istället. Men bilderna på Hanna när hon försöker äta själv ligger uppe nu iallafall! :).

Just nu håller jag på att tvättar, därefter så ska jag göra mig iordning och åka till Linnéa. Vi ska äta påskmat som hon lagar, ska bli intressant! Hahah. Men det blir nog gott! Hanna åker med mig såklart! :).

Måste dra nu, mamma ska låna datorn, kram!

Såhär ser det ut när Hanna äter själv!

Lite kladdigt, hahah.

Fredag 2/4.

Hej på er! Vi hade skitkul igår! Det började hos Hanna som fyllde år, sedan så drog vi vidare och bowlade. Därefter så gick vi runt i stan lite och jag träffade på en hel del gamla goa vänner! Dock så glömde jag kameran. Jag sade det redan när vi åkte till Hanna att jag visste att jag hade glömt något, och självklart så var det kameran. Men ska se om någon annan har bilder jag kan få. :).

Jag var hur som helst hemma fyra imorse, hahah. Det var en riktigt bra kväll!

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag sov jättelänge och efter det så har jag bara slöat. Hanna har fått öva på att få äta helt själv idag, gick sådär bra. Hon hade frukpuré i hela ansiktet, i öronen och i håret. Så det fick bli ett bad för henne därefter, hahah. Jag har bilder på det som kommer upp lite senare! :).

Vad gjorde ni i går kväll då? Något kul? Kram!

Godmorgon.

Hej! Igår fortsatte jag med mitt projekt, tog lång tid! Men nu är det klart! Härligt.

Idag har vi en lektion bara för att alla andra lärare är nere i Berlin, skönt! Därefter så börjar vårt lov! Ännu skönare. Och idag så fyller en tjej i min klass år, så ikväll ska vi fira henne. Det blir lite god plockmat och bowling. :).

Idag är den första april. Så jag undrar, kommer ni att lura någon idag? Jag själv är jättedålig på att luras för jag börjar bara att skratta, så jag kommer nog inte att göra det. Men ni kanske har något på gång? :D.Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.com

RSS 2.0