Måndag.

Ny vecka, härligt!

Idag har det varit väldigt slappt faktiskt. Jag har gjort några ärenden på datorn. Hanna och jag var en sväng på Maxi. Efter det så gick vi till biblioteket och lånade nya böcker och filmer, samt lämnade tillbaka det vi redan hade lånat. Hanna tycker det är jättekul att gå till biblioteket och låna böcker/filmer. Vi försöker gå dit en gång i veckan för ett besök. Någon mer som gör det med sina barn?

Kvällen har inte mycket att bjuda på. Hanna är ju en filmslukare så hon kommer nog sitta framför TV en bra stund nu, hahah. Hon var väldigt trött nu efter att vi promenerat i över en timme och så har hon lånat nya filmer ju så ja, ni förstår.

Och jo! Jag har slagit in de första julklapparna för i år med! Än så länge bara till Hanna, hahah. Men ja, de va skönt att det var gjort nu, nu har man kommit igång. Hur långt har ni kommit mer era julklappar?

Jag ska senare sätta mig vid datorn igen och läsa lite grann. Jag har ett litet projekt på gång som jag kommer att skriva om här i veckan. Det kommer ni nog att gilla! Så jag ska förbereda mig lite grann inför det, ska bli jättekul och spännande tycker jag. Har en bra känsla av detta!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Jag började rida som 3 åring och är 21 år idag. Började rida på en snäll liten shetlandsponny med mycket hjälp från min mamma såklart. Tycker absolut att Hanna kan klara att rida om ni hittar nån snäll liten häst. Viktigt är att första gången bara är kul och att hon inte blir rädd :) Prata med dom på ridskolan så hjälper de säkert dig :) /Emma

Svar: Hej! Tack för ditt svar det uppskattas verkligen :) Jag får helt enkelt kontakta ridhuset. Kram!
Elin Zollfrank

2013-12-02 @ 18:45:58
URL: http://egulding.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0