Glad 1:a advent!

Glad 1:a advent på er alla! Nu börjar man (eller iallafall, jag,) med det första julpyntet! Eller inte så mycket julpynt, men adventspynt!

Jag är väldigt försiktigt med julpyntet varje år. Sätter man upp det för tidigt så tröttnar jag bara efter ca 2 veckor. Så jag sätter alltid upp allt julpynt 2 veckor innan julafton, perfekt! Men vid 1:a advent så har jag egna regler!

Jag har satt upp alla adventsljusstakar i fönsterna, strykt och hängt upp julgardiner i rummen, pysslat ihop en adventsljusstake som står på vardagsrumsbordet och sedan så storstädar jag på 1:a advent. Jag kallar det helt enkelt för julstädning! Så alla rum blev storstädade. Jag höll säkert på i 10 timmar med allt.

Under lunchen gick jag och Hanna ut på gården och grillade korv med våra kära grannar och deras barn. Jättemysigt och trevligt, men kallt! Längesedan man grillade nu så det var på tiden! Ska bli mysigt sedan när snön kommer också och man går ut och grillar korv, dricker glögg och fikar! :).

Har ni några egna regler/traditioner på 1:a advent?

Kommentarer
Postat av: Jossi

Jag har satt upp en adventsljusstake och tagit fram två små tomtar som sitter i fönstret och tittar, men längre än så sträcker jag mig inte förrän (som du) två veckor före julafton.

Kul att du börjat blogga igen förresten

Svar: Hej!. Precis, två veckor före julafton är lagom! Tack ska du ha, kram
Elin Zollfrank

2013-12-02 @ 16:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Mitt namn är Elin. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år.

I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma.
Kontakta mig:
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0