Alltså...

Bilder på hanna och hennes första två år är helt borta. Det finns inte mycket bilder kvar och jag hade nog flera tuuusen! Min förra dator gick sönder och där var alla korten, gick inte att rädda alls..

Så jag är väldigt ledsen för detta, men ack så glad att många finns här på bloggen, dock med vattenstämplar på. Men vissa kort finns. Och jag glädjs så fort jag hittar några nya kort. Här hittade jag två kort som betyder väldigt mycket för mig:

Här är Hanna nog 5 (?) dagar gammal.

Här sitter Hanna i knät på sin gudfar och äter en isbjörn.

Och det är ju inte bara bilder på Hanna som är borta utan ALLA, på mig, graviditeten, skolkort osv.. Det känns i hjärtat!!!

Kommentarer
Postat av: Daddyliving

Nej men så tragiskt, var dock likadant för oss men för vår del så var det någon som stal vår externa hårddisk. Helt plötsligt var tre barns uppväxt i bildform borta. Djupt tragiskt.

2013-12-03 @ 00:46:16
URL: http://daddyliving.se
Postat av: Louisefoto

Men åh va tråkigt när sånt händer.

2013-12-03 @ 16:35:02
URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Postat av: Saradenraraa

Sönder, hur menar du då?

Svar: Den åkte rakt ner o golvet och pajjade totalt!
Elin Zollfrank

2013-12-05 @ 01:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Hej! Det här är Elin, från 16 år och gravid till 22 år och mamma till tjejen Hanna som är 5 år. Jag är allt ifrån en vanlig ungdom till en vuxen mamma, häng med i min vardag!

I bloggen skriver jag om mitt ungdomsliv och om mitt mammaliv. Jag skriver om vår vardag, föräldraskap, jobb, egna tankar och åsikter och lite till.

bloglovin


Kontakta mig?
elinzollfrank@hotmail.comRSS 2.0